Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
30.08.2016, 10:57

Poginuo traktorista u selu Poljanica

č: | fb:

U ljiškom selu Poljanica poginuo je S. P. (84) kada se u šumi, nedaleko od njegove kuće, prevrnuo traktor kojim je upravljao. Traktorista je od zadobijenih povreda nastradao na licu mesta.

Prema prvim informacijama S.P. je vozio traktor u rikverc kako bi na njega zakačio posečeno drvo. Tada je, iz još uvek neutvrđenih razloga, zadnjim levim točkom naišao na bedem, zbog čega se traktor prevrnuo na desnu stranu, a traktorista je nastradao na licu mesta.

 

U protekle dve nedelje ovo je peta pogibija u četiri saobraćajne nesreće koje su se dogodile u Kolubarskom okrugu, a druga nesreća u kojoj je stradao traktorista.

Aktuelno

Svečano otvaranje (foto: www.leparecvaljeva)
Valjevo Pre 7 sati 8 minuta

Svečano otvoren Gerontološki centar

Gerontološki centar u Valjevu juče je svečano otvorio premijer Vlade Srbije Miloš Vučević, a zvanično otvaranje i prijem prvih korisnika biće početkom juna. Gerontološki centar ima kapacitet 100...  · 3 komentara

Izbori (ilustracija Dušan Arsenić) (foto: )
GIK utvrdio zbirnu listu Pre 14 sati 24 minuta

Na izborima u Valjevu šest izbornih lista

Gradska izborna komisija (GIK) Valjeva usvojila je zbirnu izbornu listu sa šest prethodno proglašenih za izbore za odbornike Skupštine grada. Na zbirnoj izbornoj listi nema "Pokreta sad".  · 4 komentara