Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
13.09.2016, 15:32

Uhapšeni i valjevski dileri

č: | fb:

Valjevska policija uhapsila je D.T. (1975), kod koga je pronađeno i oduzeto 1,8 kilograma  marihuane, kao i mini laboratorija, i I.L. (1986) kod koga je pronađeno i oduzeto nešto manje od četiri kilograma marihuane, saopštila je policija.

 

Dvojica valjevskih dilera su uhapšena u okviru akcije na suzbijanje organizovanog i opšteg kriminala, sporovedene u više gradova na teritoriji Srbije.

Policija je u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal i drugim nadležnim tužilaštvima, uhapsila 123 osobe, zaplenila više od 177 kilograma marihuane i otkrila tri laboratorije za proizvodnju narkotika.

 

Tokom akcije zaplenjeno je 177,5 kilograma opojne droge marihuane, najviše u Beogradu 80 kilograma, Kragujevcu 75 i Boru oko 22 kilograma marihuane. Takođe zaplenjeno je i 620 različitih vrsta tableta.

Akcija je sprovedena u Beogradu, Pančevu, Subotici, Kikindi, Zrenjaninu, Šapcu, Valjevu, Smederevu, Boru, Kragujevcu, Kraljevu, Užicu, Čačku, Jagodni, Zaječaru, Pirotu, Leskovcu i Vranju.

 

Uhapšeni se terete za proizvodnju i krijumčarenju narkotika, trgovinu ljudima, krijumčarenje ljudi, posredovanje u vršenju prostitucije, silovanje, nedozvoljeneh polnih radnji, izazivanje opšte opasnosti, nasilničkog ponašanja, ugrožavanje sigurnosti, kao i zbog teških krađa, neovlašćenog držanja oružja i eksplozivnih materija, neovlašćenog korišćenja tuđeg vozila, prevara u osiguranju, zloupotreba službenog položaja, falsifikovanja isprava i navođenja na overavanje neistinitog sadržaja, saopšteno je iz Policijske uprave u Valjevu.

 

Policija je tokom akcije zaplenila više komada vatrenog oružja i veću sumu novca. Raspisana je potraga za osam osumnjičenih, navodi se u saopštenju za javnost.

 

Aktuelno

Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
Veliki broj gostiju Pre 21 sati 50 minuta

Prvomajski praznik na Divčibarama

Više hiljada gostiju boravi na Divčibarama za prvomajske praznike. Procena je da je popunjenost smeštajnih kapaciteta oko 90 posto. Kao i prethodnih nekoliko godina izostali su tradicionalni...  · 6 komentara