Ulica Stevana Filipovića (foto: Đorđe Đoković)
Ulica Stevana Filipovića (foto: Đorđe Đoković)
15.09.2016, 07:21

Asfalt u Ulici Stevana Filipovića do kraja nedelje

č: | fb:

Radovi na rekonstrukciji i asfaltiranju ulice Stevana Filipvoića u Mesnoj zajednici Gorić, koji su u programu Gradske direkcije u okviru investicionog održavalja ulica i puteva, privode se kraju.

 

V.d direktora Gradske direkcije Zoran Trifunović najavljuje da će asfaltiranje ove ulice biti završeno do kraja ove sedmice. Ukupna vrednost radova na izgradnji fekalne kanalizacije i asfaltiranju saobraćajnice je 12,5 miliona dinara.

"Ulica je rađena u punom profilu, dužina je jedan kilometar, a širina pet metara. Pre asfaltiranja urađena je i fekalna kanalizacija. Radovi će biti završeni u roku, što ćemo i pratiti, a naši nadzorni organi tražiće od izvođača radova, valjevskog preduzeća Autotransport, da bude odgovarajući kvalitet onoga što radi“, rekao je Trifunović.

Napominje, a to je, kako reče, i do sada bilo očigledno, "da je ova ulica već duži period bila razrovana, a meštanima je bilo teško zbog velike prašine".

Zoran Trifunović

Zoran Trifunović (Foto: Đorđe Đoković)

Trifunović najavljuje da će sledeće godine, što se tiče MZ Gorić, biti rekonstruisane još jedna ili dve ulice.

"O tome tek treba da se odluči s obzirom na to da u septembru i oktobru predstavnici Mesnih zajednica predaju zahteve Direkciji o tome šta je potrebno uraditi. Nakon toga, pravimo plan i program rada za 2017. godinu, ali ono što je sigurno, jeste da će se u MZ Gorić raditi još neke ulice", najavio je v.d direktora Gradske direkcije Zoran Trifunović obilazeći radove u Goriću.

Aktuelno

Oranica (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
U Valjevu Pre 7 sati 38 minuta

Tajna sesija Rio Tinta sa nepoznatim posetiocima

Kompanija Rio Tinto organizovaće u Valjevu, u četvrtak 28. marta sesiju sa predstavnicima lokalne zajednice na temu Projekat "Jadar". Skup je zatvoren za medije, a "sesije se održavaju sa ciljem da...  · 7 komentara

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 4 sati 48 minuta

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 4 komentara

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru Pre 1 dan 7 sati

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara