Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
19.09.2016, 15:44

Nastradala žena

č: | fb:

M. N. (72) iz Valjeva izgubila je život u saobraćajnoj nesreći kada je udario automobil u trenutku dok je prelazila ulicu .

Nesreća se dogodila danas oko 12.00 časova u Ulici vladike Nikolaja u blizini fakulteta "Singidunum". Prema nezvaničnim informacijama na M.N. je naleteo automobil „golf“ valjevskih tablica, u trenutku kada je pokušala da pređe ulicu van pešačkog prelaza.

Kako kažu očevici, najverovatnije da u trenutku dok je prelazila ulicu nastradala žena nije videla da nailazi automobil, jer joj je vidik zaklonio buldožer u drugoj traci. U tom momentu nju je udario automobil, a od udarca od asfalt zadobila je teške povrede glave.

Odmah nakon nesreće M.N. je prevezena u Urgentni centar Valjevske bolnice gde je zbog zadobijenih povreda nakon jednog časa preminula u operacionoj sali.

Od početka ove godine na putevima u Kolubarskom okrugu stradalo je 20 osoba.

 

Aktuelno

Ujedinjeno Valjevo može (foto: Kolubarske.rs)
Izbori 2024 - Saopštenje Pre 2 sati 44 minuta

Ruska manjinska lista – bez Rusa na listi

Saopštenjem za javnost se oglasila koalicija "Ujedinjeno Valjevo može" povodom predaje izborne liste ruske nacionalne manjine za lokalne izbore u Valjevu. "Na toj listi ima Rusa isto koliko ima i...  · 1 komentar

Pokret Sad konferencija za novinare (foto: Kolubarske.rs)
Izbori 2024 Pre 7 sati 54 minuta

Pokret Sad o populacionoj politici u Valjevu

Populaciona politika u Valjevu i mere koje mogu da poboljšaju populacionu politiku, kao i da poboljšaju položaj roditelja sa decom i položaj mladih, su zastupljeni u programu udruženja građana...  · 1 komentar