Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
21.09.2016, 07:17

Uhapšen zbog pokušaja silovanja

č: | fb:

Biviši zatvorenik star 67 godina uhapšen je zbog sumnje da je napastvovao šesnaestogodišnju devojčicu u nedelju u ranim večernjim satima u centru Valjeva.

 

Kako Kolubarske.rs saznaju višesrtuki povratnik L.S. iz Valjeva pokušao je da siluje devojčicu iz Mionice u Karađorđevoj ulici u neposrednoj blizini hale sportova. On je presreo maloletnicu, predstavio se kao poznaniik njenog oca i uvukao je u prolaz gde je pokušao da je siluje. Devojčica je uspela da se odbrani i slučaj prijavi policiji. Kako saznajemo L.S. je izašao iz zatvora u februaru ove godine.

 

Pedofilu je određen pritvor i pokrenut zahtev za sprovođenje istrage zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljene polne radnje.

Aktuelno

Karanfili (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 13 sati 3 minuta

Mož' da bidne Praznik, al' ne mora da znači...

Prvi maj je i na ovim prostorima, dugo Praznik rada. Sada je sve više samo datum u kalendaru, prvi maj. S tim što je "neradni dan" i ako "ne pada" u nedelju, odnosno subotu. Ako baš pada, praznik...

Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
Veliki broj gostiju Pre 1 dan 13 sati

Prvomajski praznik na Divčibarama

Više hiljada gostiju boravi na Divčibarama za prvomajske praznike. Procena je da je popunjenost smeštajnih kapaciteta oko 90 posto. Kao i prethodnih nekoliko godina izostali su tradicionalni...  · 7 komentara