Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
29.09.2016, 11:00

Pljačkao prodavnice, pekare i apoteke

č: | fb:

Valjevska policija uhapsila je muškarca koji se sumnjiči da je za manje od dva meseca izvršio tri krivična dela razbojništva i četiri teške krađe. Kako se navodi u saopštenju policije, D.J. (36) iz Valjeva se tereti da je u toku avgusta i septembra ove godine, provaljivao u trgovinske objekte, iz kojih je uzimao raznu robu, kondiktorske i prehrambene proizvode.

 

Sumnja se da je u istom periodu počinio i tri razbojništva, na štetu dve apoteke i pekare, kada je od radnika ovih objekata otimao novac. Materijalna šteta pričinjena na ovaj način procenjena je na oko 750 hiljada dinara.

 

D. J. je priveden osnovnom javnom tužiocu u Valjevu, na čiji predlog mu je sudija za prethodni postupak odredio pritvor do 30 dana, saopštila je valjevska policija.

 

Aktuelno

Bez kraja - Ilustracija Dušan Arsenić (foto: )
Bez kraja Pre 14 sati 31 minuta

Kakav je to svet, bez "srpskog sveta"?

Nagoveštaji raspada SFRJ, ni kad je postao veoma verovatan, u Srbiji nisu uzimani ozbiljno. Bori Čorbi su omogućili hit: "Hoće da se otcepe, bečki konjušari!", a "običnom svetu" samozadovoljno:...

Policija (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 14 sati 32 minuta

Uhapšen osumnjičeni za krađu

Valjevska policija uhapsila je mladića zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela razbojništvo i teška krađa u pokušaju. On je pozvonio na vrata jednog stana u kome je bilo dete i...