Sastanak u kabinetu gradonačelnika (foto: www.valjevo.rs)
Sastanak u kabinetu gradonačelnika (foto: www.valjevo.rs)
04.10.2016, 09:10

Republika i Grad ulažu 35 miliona dinara

č: | fb:

U industrijskoj zoni "Stefil" biće rekonstruisane tri saobraćajnice u dužini 960 metara u koje će biti uloženo 35 miliona dinara, saopštio je Odsek za informisanje i protokol.

 

Ministarstvo privrede Vlade Republike Srbije kroz program "Podrška razvoju poslovne infrastrukture" opredelilo je za realizaciju ovog infrastrukturnog projekta oko 17,5 miliona dinara i isto toliko je izdvojeno iz budžeta grada Valjeva.

 

Predviđeno je da radovi na izgradnji kišne kanalizacije i rekonstrukciji saobraćajnica u industrijskoj zoni počnu 10. oktobra, a rok za završetak je 45 kalendarskih dana od dana uvođenja izvođača radova GP "Ingrap-omni" u posao.

 

Ovaj infrastrukturni projekat Valjevo realizuje uz podršku Ministarstva privrede u cilju opremanja industrijske zone "Stefil" i stvaranja povoljne poslovne klime za domaće i strane investitore, saopšteno je iz Gradske uprave nakon sastanka u kabinetu gradonačelnika kome su prisustvovali Milena Davidović, predstavnik Ministarstva privrede Vlade Republike Srbije, Miroslav Pimić, pomoćnik gradonačelnika, predstavnici Gradske direkcije, Odeljenja za lokalni razvoj, privredu i komunalne poslove Gradske uprave i predstavnici izvođača radova GP "Ingrap-omni".

Aktuelno