Dečje igralište u Novom naselju (foto: Đorđe Đoković)
Dečje igralište u Novom naselju (foto: Đorđe Đoković)
19.10.2016, 10:27

Ispunjeno predizborno obećanje gradonačelnika

č: | fb:

U porti Eparhijskog doma u Novom naselju napravljeno je dečje igralište, prvo i za sada jedino u tom delu grada. Pre desetak dana postavljeni su tobogani, ljuljaške, klackalice i drugi mobilijar za igru u koje je uloženo iz gradske kase 250.000 dinara. 

Dečje igralište u Novom naselju

Dečje igralište u Novom naselju (Foto: Đorđe Đoković)

V.d direktora Gradske direkcije Zoran Trifunović je rekao da posao Direkcije nije samo izgradnja puteva i ulica, nego je i sređivanje igrališta za najmlađe sugrađane, što je bilo i predizborno obećanje gradonačelnika.

 

"Možete videti po ovoj dečici i po njihovim osmesima, koliko je to malo para uloženo, a koliko su zauzvrat ova dečica dobila. To je predizborno obećanje našeg gradonačelnika dr Slobodana Gvozdenovića, da ćemo mi raditi i po pitanju mobilijara u gradu Valjevu, da ćemo otvarati dečja igrališta i sportske terene, i da ćemo raditi na tome da svi ravnomerno dobiju, sve mesne zajednice u gradu i seoska područija, da i njihova deca mogu da izađu na sigurne terene da se igraju i da nađu njihovo zadovoljstvo", rekao je Trifunović.

Zoran Trifunović

Zoran Trifunović (Foto: Đorđe Đoković)

 

Najavio je da će uskoro novim mobilijarom biti opremljeno i dečje igrališt u Brđanima i u Žabarima, kao i da će biti postavljena zaštitna ograda za sportske terene, ne precizirajući kada i na kojim terenima će biti postavljena ograda.

 

Izvođač radova na postavljanju mobilijara u porti Eparhijskog doma u Novom naselju je valjevsko preduzeće "Trgometaling".

 

Aktuelno

Oranica (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
U Valjevu Pre 4 sati 48 minuta

Tajna sesija Rio Tinta sa nepoznatim posetiocima

Kompanija Rio Tinto organizovaće u Valjevu, u četvrtak 28. marta sesiju sa predstavnicima lokalne zajednice na temu Projekat "Jadar". Skup je zatvoren za medije, a "sesije se održavaju sa ciljem da...  · 6 komentara

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 1 sati 58 minuta

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 3 komentara

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru Pre 1 dan 4 sati

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara