Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
21.10.2016, 14:33

Uhapšen sa sedam kilograma marihuane

č: | fb:

Valjevska policija je uhapsila I.M. (34) iz Valjeva kod koga je pronađeno sedm kilograma marihuane, a beogradska policija je uhapsila dve osobe, kod kojih je zaplenjeno dva kilograma marihuane, za koje se sumnja da su drogu kupile od ovog Valjevca.

Prema nezvaničnim saznanjima uhapšeni I.M. je vlasnik kafića u centru Valjeva, ranije nije osuđivan, niti je poznat policiji po trgovini narkoticima.

 

U zajedničkoj akciji policija Beograda i Valjeva zaplenila je devet kilograma marihuane, određenu količinu kokaina, oružje i municiju i uhapsila tri osobe, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

 

Aktuelno

Svečano otvaranje (foto: www.leparecvaljeva)
Valjevo Pre 2 sati 50 minuta

Svečano otvoren Gerontološki centar

Gerontološki centar u Valjevu juče je svečano otvorio premijer Vlade Srbije Miloš Vučević, a zvanično otvaranje i prijem prvih korisnika biće početkom juna. Gerontološki centar ima kapacitet 100...  · 1 komentar

Izbori (ilustracija Dušan Arsenić) (foto: )
GIK utvrdio zbirnu listu Pre 10 sati 6 minuta

Na izborima u Valjevu šest izbornih lista

Gradska izborna komisija (GIK) Valjeva usvojila je zbirnu izbornu listu sa šest prethodno proglašenih za izbore za odbornike Skupštine grada. Na zbirnoj izbornoj listi nema "Pokreta sad".  · 3 komentara