Kružni tok kod autobuske stanice (foto: Đorđe Đoković)
Kružni tok kod autobuske stanice (foto: Đorđe Đoković)
22.10.2016, 07:58

Završen kružni tok

č: | fb:

Pre roka, za manje od mesec dana, završena je izgradnja kružnog toka na raskrsnici Hajduk Veljkove i Ulice Mirka Obradovića, u blizini autobuske stanice. Vrednost radova je 6,7 miliona dinara, a izvođač je bilo građevinsko preduzeće "Ingrap-omni".

 

Izgradnja kružnog toka počela je 28. septembra i tada je najavljeno da će radovi, ukoliko vremenski uslovi dozvole, biti završeni i pre planiranog roka, najkasnije za dvadesetak dana.

Kružni tok kod autobuske stanice

Kružni tok kod autobuske stanice (Foto: Đorđe Đoković)

 

U okviru radova postavljena su razdelna ostrva i samo ostrvo u centru kružnog toka, vertikalna i horizontalna signalizacija, kao i nova  javna rasveta, dok je Vodovod uradio kompletnu rekonstrukciju vodovodne linije i zatvarača u tom delu grada. Kako je ranije najavljeno iz Gradske direkcije kružni tok na ovoj raskrsnici će regulisati bezbednije i neometano odvijanje saobraćaja. 

Kružni tok kod autobuske stanice

Kružni tok kod autobuske stanice (Foto: Đorđe Đoković)

Prvi kružni tok u Valjevu je izgrađen krajem septembra pre pet godina na raskrsnici ulica Suvoborska, Užička, Prve brazde i Kneza Mihajla, kod mosta preko reke Gradac.  

 

V.d direktora Gradske direkcije Zoran Trifunović je nedavno najavio da će Valjevo biti grad pasarela i kružnih tokova, ne precizirajući gde će biti građeni kružni tokovi i pasarele. Prema ranijim najavama kružni tok bi trebalo da se izgradi i na raskrsnici Sinđelićeve i Ulice vladike Nikolaja.

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 1 sati 18 minuta

Uhapšena Valjevka zbog utaje poreza

Valjevska policija uhapsila je S. Đ. (1993) iz Valjeva zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila četiri krivična dela poreska utaja. Kako se sumnja, ona je izbegla da plati porez i oštetila...

Izložba cveća u Parku na Jadru (foto: Kolubarske.re)
U Valjevu do nedelje Pre 18 sati 13 minuta

Izložba cveća, vina i rakije

Izložba cveća i sadnog materijala otvorena je danas u Parku Vide Jocić na Jadru, dok je u Knez Miloševoj ulici otvorena Izložba vina i rakije. Obe izložbe će trajati do nedelje, 21. aprila. "Ovo je...  · 1 komentar

Izbori (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 1 dan 1 sati

Profesor Milić i zbori i tvori...

U obilju "novosti" sa naše predizborne scene, konačno se pojavi jedna zaista takva! Iz Niša, a ne Beograda, i grupi građana koja prvi put nastupa na izborima. Okupljenih oko poznatog kardiologa i...