Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
30.10.2016, 15:37

Policajcu zapalili automobil

č: | fb:

Noćas su u naselju Kolubara 2 maskirani počinioci polili benzinom i zapalili automobil pripadnika interventne policije, prenose beogradski štampani mediji.

 

Kako se navodi, komšije policajca M. M, koji živi u ovom najvećem valjevskom naselju, primetile su oko jedan čas iza ponoći dvojicu muškaraca, maskirani "fantomkama", kako polivaju "golf 4" benzinom, pale ga i beže sa lica mesta. M. M. se u tom trenutku nalazio u stanu sa porodicom, a o događaju su ga obavestile komšije.

 

Policijski sindikat Srbije, kako je saopšteno, ukazuje da je motiv paljevine vozila M. M. osveta, jer kao pripadnik Inteventne jedinice radi na suzbijanju kriminala u Valjevu. Podseća se takođe da je pre ovog slučaja, pomoćniku komandira saobraćajne policije u Valjevu B. R. takođe zapaljen automobil, ali da počinioci i posle dva meseca nisu otkriveni.

Aktuelno

Konferencija za novinare - Džez fest (foto: Kolubarske.rs)
Od 16. do 18. maja Pre 1 sati 25 minuta

Jubilarni 40. Džez festival - Spektakl za oči, uši i dušu

Jubilarni 40. Džez festival biće održan u Valjevu od 16. do 18. maja. Koncert jedne od najvećih svetskih zvezda kanadskog džez muzičara Đina Vanelija biće u Omni centru 16. maja od 21 čas. U petak...

Policija (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 1 sati 24 minuta

Pokušao da opljačka menjačnicu

Policija u Ljigu je uhapsila D. Đ. (2003) iz okoline Kosjerića. On se sumnjič da je u petak u prepodnevnim satima pištoljem pretio radnici u menjačnici, nakon čega je ona aktivirala alarm.

Toplana  (foto: Đorđe Đoković)
Na sajtu Grada Pre 22 sati 52 minuta

Anketa o kvalitetu grejanja

Na sajtu grada Valjeva objavljen je oglas JKP "Toplana Valjevo" kojim se korisnici usluga ovog javnog preduzeća pozivaju da se, popunjavanjem ankete, izjasne o kvalitetu grejanja za sezonu 2023/2024.  · 3 komentara