Prvi sneg na Divčibarama (foto: Kolubarske.rs)
Prvi sneg na Divčibarama (foto: Kolubarske.rs)
03.11.2016, 14:32

Prvi sneg na Divčibarama

č: | fb:

Na Divčibarama je jutros pao prvi sneg i ima ga nekoliko centimetara ili kako nam rekoše Divčibarci, tek toliko da se zabeli. Na putevima se sneg ne zadržava, ali se vozačima preporučuje oprezna vožnja i obavezna zimska oprema.

 

U Valjevu je jutros bilo samo dva stepena i bez snega. Prošle godine u našem gradu prvi sneg je pao na Aranđelovdan i bilo ga je tek četiri centimetra.

 

Posao zimskog održavanja gradskih ulica, lokalnih puteva, kao i saobraćajnica na Divčibarama, za ovu sezonu, dobilo je preduzeće "Ingrap-omni", koje je bilo najpovoljnije na tenderu koji je raspisala Gradska direkcija. Za zimsko održavanje gradskih ulica i lokalnih puteva iz gradske kase je izdvojeno 22,3 miliona dinara, dok je za Divčibare opredeljeno pet miliona dinara.

Sezona zimskog održavanja ulica i puteva traje od 15. novembra do 31. marta sledeće godine. 

Aktuelno

Svečano otvaranje (foto: www.leparecvaljeva)
Valjevo Pre 1 dan 1 sati

Svečano otvoren Gerontološki centar

Gerontološki centar u Valjevu juče je svečano otvorio premijer Vlade Srbije Miloš Vučević, a zvanično otvaranje i prijem prvih korisnika biće početkom juna. Gerontološki centar ima kapacitet 100...  · 4 komentara

Izbori (ilustracija Dušan Arsenić) (foto: )
GIK utvrdio zbirnu listu 17.05.2024

Na izborima u Valjevu šest izbornih lista

Gradska izborna komisija (GIK) Valjeva usvojila je zbirnu izbornu listu sa šest prethodno proglašenih za izbore za odbornike Skupštine grada. Na zbirnoj izbornoj listi nema "Pokreta sad".  · 4 komentara