Sajam zapošljavanja (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Sajam zapošljavanja (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
23.11.2016, 07:41

U ponudi 250 slobodnih radnih mesta

č: | fb:

Jesenji Sajam zapošljavanja biće održan danas od 10 do 14 časova u "Grand" hotelu. Kako je saopšteno iz Nacionalne službe za zapošljavanje - Filijla Valjevo na sajmu će 35 poslodavaca ponuditi oko 250 slobodnih radnih mesta.

 

Traženi su radnici u proizvodnji, šivači, stolari, vozači, radnici građevinske struke, radnici u turizmu i ugostiteljstvu, prodavci, savetnici u osiguranju, komercijalisti, inženjeri građevine, inženjeri mašinstva, inženjeri elektrotehnike, radnici mašinske struke i drugi. 

 

Poslodavci su iskazali potrebu za upošljavanjem lica svih stepena stručnosti i obrazovnih profila, osim zanimanja iz oblasti prosvete, saopšteno je iz Nacionalne službe za zapošljavanje - Filijla Valjevo.

Aktuelno

Karađorđeva ulica bez drveća (foto: Kolubarske.rs)
Udruženje građana Lokalni odgovor Pre 11 sati 56 minuta

"Kaži kakav grad želiš?"

U okviru projekta "Kakav grad želiš", koji realizuje valjevsko Udruženje građana "Lokalni odgovor", nedavno je održan prvi sastanak neformalne grupe Savet naselja "Centar". Građani su nedovoljno...  · 3 komentara

 (foto: )
Jubilej Pre 12 sati 54 minuta

Ciklus koncerata za 70 godina MŠ "Živorad Grbić"

Uzbudljivo muzičko putovanje kroz sedam decenija talenta i uspeha očekuje nas u Muzičkoj Školi "Živorad Grbić", koja ove godine slavi značajan jubilej - 70 godina uspešnog rada.