Ukradene puške (foto: Policija)
Ukradene puške (foto: Policija)
01.12.2016, 08:09

Ukrali dve puške iz magacina

č: | fb:

Valjevska policija uhapsila je dve osobe koje se sumnjiče za više teških krađa, među kojima je i krađa dve puške iz jednog magacina.

 

Kako se navodi u saopštenju policije, uhapšeni su T.S. (24) i N.M. (30) iz Valjeva, koji se sumnjiče da su u oktobru i novembru provaljivali u prostorije i magacine privatnih preduzeća, kao i garaže građana na teritoriji Valjeva, iz kojih su ukrali dve puške "crvena zastava" M 48 kalibra 7,9 mm, rezervne delove za teretna vozila i radne mašine, sintetička ulja i maziva, električni alat, akumulatore i druge vredne predmete. Ukupna šteta je procenjena na oko milion dinara.

 

Uhapšenima je određeno policijsko zadržavanje do 48 časova zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivična dela teška krađa i neovlašćena proizvodnja držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, saopštila je valjevska policija. 

Aktuelno

Svečano otvaranje (foto: www.leparecvaljeva)
Valjevo Pre 5 sati 33 minuta

Svečano otvoren Gerontološki centar

Gerontološki centar u Valjevu juče je svečano otvorio premijer Vlade Srbije Miloš Vučević, a zvanično otvaranje i prijem prvih korisnika biće početkom juna. Gerontološki centar ima kapacitet 100...  · 3 komentara

Izbori (ilustracija Dušan Arsenić) (foto: )
GIK utvrdio zbirnu listu Pre 12 sati 49 minuta

Na izborima u Valjevu šest izbornih lista

Gradska izborna komisija (GIK) Valjeva usvojila je zbirnu izbornu listu sa šest prethodno proglašenih za izbore za odbornike Skupštine grada. Na zbirnoj izbornoj listi nema "Pokreta sad".  · 4 komentara