Klizalište (foto: Đorđe Đoković)
Klizalište (foto: Đorđe Đoković)
31.12.2016, 12:35

Program za najmlađe i ponoćni vatromet

č: | fb:

U Valjevu ove godine nema organizovanog dočeka Nove godine. Rukovodstvo grada je odlučilo da umesto koncerta na otvorenom bude organizovan višednevni program za najmlađe i postavljeno klizalište na platou Centra za kulturu, koje će biti otvoreno i za vreme zimskog raspusta.

 

U okviru novogodišnjeg programa danas je odigrana dečja novogodišnja predstava "Novogodišnja abrakadabra" u 11.00 i 12.00, a planirana je i treća u 18.00 časova u sali Centra za kulturu.

 

Novogodišnji program na platou Centra za kulturu i Doma omladine počinje od 16.00 časova, kada će nastupiti valjevska folklorna društva, bubnjari Branka Popovića i horić "Srculence". Nakon toga, mlade će zabavljati di džejevi.

 

Poslednjeg dana 2016. godine, ispred Centra za kulturu biće organizovana i dva vatrometa, prvi u 18.00 časova, a drugim, velikim vatrometom, dočekaćemo Novu 2017. godinu.

 

Klizalište će biti otvoreno do 15. januara u vremenu od 10.00 do 23.00 časa, cena karte za jedan sat je 150 dinara, a u cenu je uračunato iznajmljivanje klizaljki. Kako je ranije najavljeno, osnovci i srednjoškolci imaće 16 sati besplatnih termina radnim danima od 10.00 do 13.00 časova, što će Grad finansirati sa 400.000 dinara.

Knez Miloševa ulica

Knez Miloševa ulica (Foto: Đorđe Đoković)

Umesto novca za koncert sa "zvučnim" imenom, potrošen je za kupiovinu novogodišnje rasvete i nakita, koji će biti korišćeni i narednih godina.

Za šest dana programa, koji su predviđeni uoči i tokom praznika, iz gradske kase izdvojeno je milion dinara, dok je novogodišnja dekoracija koštala 5,9 miliona dinara.

 

Aktuelno

Karanfili (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 6 sati 23 minuta

Mož' da bidne Praznik, al' ne mora da znači...

Prvi maj je i na ovim prostorima, dugo Praznik rada. Sada je sve više samo datum u kalendaru, prvi maj. S tim što je "neradni dan" i ako "ne pada" u nedelju, odnosno subotu. Ako baš pada, praznik...

Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
Veliki broj gostiju Pre 1 dan 6 sati

Prvomajski praznik na Divčibarama

Više hiljada gostiju boravi na Divčibarama za prvomajske praznike. Procena je da je popunjenost smeštajnih kapaciteta oko 90 posto. Kao i prethodnih nekoliko godina izostali su tradicionalni...  · 7 komentara