Policijsko obezbeđenje ispred Višeg suda (foto: Đorđe Đoković)
Policijsko obezbeđenje ispred Višeg suda (foto: Đorđe Đoković)
08.07.2014, 10:16

Sudi se Karaliću i Lazareviću

č: | fb:

Zvuci policijskih sirena privukli su oko 9.30 pažnju prolaznika u Ulici vojvode Mišića i Karađorđevoj, koji su potom uočili dve „marice“ uz pojačanu pratnju policijskih džipova i službenih automobila. Kolona se potom zaustavila na platou pred zgradom Privrednog suda.

Iz jedne „marice“ u Viši sud je odveden Dejan Karalić (47) iz Beograda, kome se ponovo sudi za učešće u grupi, koja je 1999. usmrtila krojačicu Nadeždu Jelić (47) u njenoj kući na Petom puku. Karalić je pred Višim sudom bio osuđen na 30 godina zatvora za to delo ali je Apelacioni sud u Beogradu ukinuo prvostepenu presudu zbog procesnih manjkavosti i naložio novi postupak pred Krivičnim većem sudije Nade Živić.

Iz druge „marice“ u Osnovni sud su privedeni Milan Lazarević „Laza bombaš“ (44) i Dejan Tomić. Lazareviću se „po nekom od starih predmeta“ sudi pred sudijom Mirjanom Novaković, dok je Tomić, prema saznanjima Kolubarskih.rs, najverovatnije svedok u tom postupku.

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 19 sati 12 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 22 sati 1 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.