Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
07.02.2017, 13:25

Uhapšen zbog napada na mladiće

č: | fb:

Valjevska policija uhapsila je F. T. (1998) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda.

 

Sumnja se da je F. T, 4. februara oko ponoći, prišao dvojici mladića u Knez Mihailovoj ulici i udario ih pesnicom. Nakon toga se sa grupom mladića udaljio u nepoznatom pravcu. Jedan mladić je zadobio teške telesne povrede i zbrinut je u Kliničkom centru u Beogradu, a drugi je zadržan na lečenju u Opštoj bolnici u Valjevu.

 

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Valjevu, saopšteno je iz valjevske policije.

 

Uhapšen napadač

 

Valjevska policija uhapsila je M. I. (1991) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio četiri teške krađe na području grada. Sumnja se da je presretao starije sugrađanke i otimao im torbe i novčanike, saopšteno je iz valjevske policije.

 

M. I. je u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Valjevu, nakon čega mu je na predlog tužioca, sudija za prethodni postupak odredio pritvor do 30 dana.

 

Aktuelno

Karađorđeva ulica bez drveća (foto: Kolubarske.rs)
Udruženje građana Lokalni odgovor Pre 2 sati 51 minuta

"Kaži kakav grad želiš?"

U okviru projekta "Kakav grad želiš", koji realizuje valjevsko Udruženje građana "Lokalni odgovor", nedavno je održan prvi sastanak neformalne grupe Savet naselja "Centar". Građani su nedovoljno...

 (foto: )
Jubilej Pre 3 sati 49 minuta

Ciklus koncerata za 70 godina MŠ "Živorad Grbić"

Uzbudljivo muzičko putovanje kroz sedam decenija talenta i uspeha očekuje nas u Muzičkoj Školi "Živorad Grbić", koja ove godine slavi značajan jubilej - 70 godina uspešnog rada.

Gradska izborna komisija (foto: Kolubarske.rs)
Lokalni izbori 2024 Pre 23 sati 10 minuta

GIK se poigrava sa izbornim listama!?

Gradska izborna komisija usvojila je prigovor na Rešenje o proglašenju izborne liste "Pokret sad" i donela odluku o poništenju te izborne liste. Prigovor podneli revnosni birači, a predsednik GIK...  · 7 komentara