Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
31.03.2017, 08:07

Uhapšena žena koja je pljačkala apoteke

č: | fb:

Valjevska policija uhapsila je G.M. (60) iz Valjeva zbog sumnje da je tri puta opljačkala apoteke u širem centru Valjeva. Ona se sumnjiči i za dva pokušaja razbojništva u menjačnicama, saopštila je valjevska policija.

 

Kako se navodi u saopštenju, uhapšena žena je u tri navrata uz pretnju pištoljem od radnica u apotekama oduzimala novac. Pričinjena šteta se procenjuje na oko 52.000 dinara, a prilikom poslednje pljačke, koja je bila polovinom marta ove godine, G.M. je iz apoteke odnela oko 30.000 dinara. Sumnja se da je na isti način pokušala dva razbojništva u menjačnicama u Valjevu.

 

G.M. će u zakonskom roku biti privedena osnovnom tužiocu u Valjevu, a određen joj je pritvor do 30 dana, saopštila je valjevska policija.

 

Aktuelno

Karanfili (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 1 sati 35 minuta

Mož' da bidne Praznik, al' ne mora da znači...

Prvi maj je i na ovim prostorima, dugo Praznik rada. Sada je sve više samo datum u kalendaru, prvi maj. S tim što je "neradni dan" i ako "ne pada" u nedelju, odnosno subotu. Ako baš pada, praznik...

Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
Veliki broj gostiju Pre 1 dan 1 sati

Prvomajski praznik na Divčibarama

Više hiljada gostiju boravi na Divčibarama za prvomajske praznike. Procena je da je popunjenost smeštajnih kapaciteta oko 90 posto. Kao i prethodnih nekoliko godina izostali su tradicionalni...  · 7 komentara