Posledice požara nakon udara groma (foto: Đorđe Đoković)
Posledice požara nakon udara groma (foto: Đorđe Đoković)
13.07.2014, 14:10

Izgorele kuća i radionica

č: | fb:

Danas su u Ulici Milića Kedića, kod KP Doma, u Valjevu, izgorele kuća i stolarska radionica Dejana Krajinovića. Do požara je došlo oko 13.00 sati posle udara groma, najverovatnije u drvenu banderu „Telekoma“, koja se nalazila u blizini Krajinovića kuće.

Intervenisale su tri ekipe valjevskih vatrograsaca, koje su lokalizovale požar i još rade na potpunom gašenju vatre, koja je ozbiljno zahvatila i deo krova susedne kuće Predraga Matića.

Posledice požara nakon udara groma

Posledice požara nakon udara groma (Foto: Đorđe Đoković)

 „Kada smo dobili poziv za intervenciju, iz našeg Doma na Petom puku već smo videli crn, gust dim“, kazali su vatrogasci reporterima Kolubarskih.rs.

Na mestu požara su i ekipe MUP-a, odnosno Elektrodistribucije, a Dejan Krajinović i njegova majka, sa kojom živi, nisu bili kod kuće.

„Sve se odigralo veoma brzo, posle jakog udara groma zapalile su se Dejanova radionica i kuća. Pokušali smo što smo mogli, a nismo mogli gotovo ništa, pa su, srećom, brzo stigli vatrogasci“, pričaju komšije.

Posledice požara nakon udara groma

Posledice požara nakon udara groma (Foto: Đorđe Đoković)

Peđa Matić se, očajan, požalio na svog suseda zbog toga što je „tu šupu, iako nije morao, približio (njegovoj) kući“. „Još je i ovaj metalni, improvizovani sulundar (odžak), evo pogledaj, okrenuo ka mojoj kući iako sam ga molio da to ne čini“, kazao nam je.

Srećom, niko nije povređen, a uzroke požara i visinu materijalne štete utvrdiće, posle uviđaja, dalja istraga nadležnih policijskih i pravosudnih organa.

Posledice požara nakon udara groma

Posledice požara nakon udara groma (Foto: Đorđe Đoković)

Aktuelno

Izložba cveća u Parku na Jadru (foto: Kolubarske.re)
U Valjevu do nedelje Pre 8 sati 39 minuta

Izložba cveća, vina i rakije

Izložba cveća i sadnog materijala otvorena je danas u Parku Vide Jocić na Jadru, dok je u Knez Miloševoj ulici otvorena Izložba vina i rakije. Obe izložbe će trajati do nedelje, 21. aprila. "Ovo je...  · 1 komentar

Izbori (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 15 sati 36 minuta

Profesor Milić i zbori i tvori...

U obilju "novosti" sa naše predizborne scene, konačno se pojavi jedna zaista takva! Iz Niša, a ne Beograda, i grupi građana koja prvi put nastupa na izborima. Okupljenih oko poznatog kardiologa i...

Divčibare (foto: Ilya Konov)
Nabavka 10.000 sadnica Pre 1 dan 15 sati

Raspisan tender za pošumljavaje Divčibara

Gradska uprava Valjeva raspisala je javnu nabavku za pošumljavanje Divčibara. Procenjena vrednost tendera je 1.525.000 dinara bez PDV-a. U planu je nabavka deset hiljada sadnica crnog bora koje će...  · 7 komentara