Gradska kuća (foto: Đorđe Đoković)
Gradska kuća (foto: Đorđe Đoković)
30.06.2017, 11:02

Promene na čelu dva odeljenja u Gradskoj upravi

č: | fb:

Dragan Stanković je smenjen sa mesta načelnika Odeljenja za zajedničke poslove, a na njegovo mesto postavljen je Dragan Mojsilović (LDP), koji je bio na čelu Odeljenja inspekcijskih poslova, odlučilo je gradsko rukovodstvo. Umesto Mojsilovića za načelnika inspekcije postavljen je Aleksandar Janković (SPS), koji je u prethodnom sazivu bio sekretar Skupštine grada.

 

Kako je saopšteno iz kabineta gradonačelnika odluka o "raspoređivanju službenika doneta je u cilju unapređenja organizacione strukture, sa namerom postizanja boljih i efikasnijih rezultata rada Gradske uprave".

 

"Gradsko rukovodstvo veruje da će donetim odlukama pospešiti proces rada i doprineti konzistentnijem funkcionisanju Gradske uprave koja će rezultirati izraženom dobrobiti građana", saopšteno je iz kabineta gradonačelnika.

Aktuelno

Vaskrs - Crkva Svetog Pantelejmona	 (foto: Kolubarske.rs)
Praznik Pre 17 sati 50 minuta

DANAS JE VASKRS - HRISTOS VASKRSE

Pravoslavni hrišćani danas obeležavaju Vaskrsenje Isusa Hrista. Vaskrs je najveći hrišćanski praznik jer suština hrišćanskog učenja označava Hristovo vaskrsnuće iz mrtvih, kao pobedu vere i života...

Obeležena godišnjica pogibije pilota (foto: Kolubarske.rs)
Obeležena 25. godišnjica pogibije pilota Milenka Pavlovića 4.05.2024

Putokaz generacijama i dokaz da heroji postoje

"Godine koje prolaze, a evo već ih je 25, iz kolektivnog sećanja ne brišu herojski čin pilota pukovnika Milenka Pavlovića", rečeno je danas na obeležavanju četvrt veka od herojske pogibije Milenka...  · 6 komentara