Registracija Prijava preko FB
Radovi u Pantićevoj ulici (foto: Đorđe Đoković)
Radovi u Pantićevoj ulici (foto: Đorđe Đoković)
05.07.2017, 12:00

Počeli radovi u Pantićevoj ulici

č: | fb:

Danas su počeli radovi na rekonstrukciji Pantićeve ulice od Dušanove do Ulice Vuka Karadžića u dužini od skoro pola kilometra. Zbog radova za saobraćaj je zatvorena Pantićeva od Dušanove do Ulice Vojvode Mišića.

 

Nakon rekonstrukcije vodovodne mreže u Pantićevoj ulici, koja je trajala skoro tri nedelje, danas su počeli i radovi na rekonstrukciji kolovoza i trotoara, a u planu je i zamena javne rasvete. Vrednost radova, koje su na tenderu dobili Preduzeće za puteve i preduzeće "Elektrovolt", je 13,1 milion dinara.

Radovi u Pantićevoj ulici

Radovi u Pantićevoj ulici (Foto: Đorđe Đoković)

 

Uskoro rekonstrukcija Dušanove i puta za Divčibare

 

Zamenik gradonačelnika Dragan Jeremić najavljuje da će nakon dogovora sa JP "Putevi Srbije" biti rekonstruisana i Dušanova ulica od "duplih traka" do Ulice Majora Ilića deonica koja je magistralni put tako da je u nadležnosti ovog republičkog preduzeća, koje će u Dušanovu uložiti 40 miliona dinara.

 

"Takođe je dogovoreno da se radi rekonstrukcija i puta Valjevo-Divčibare, i to oba pravca - preko Rajkovića i preko Kaone. Putevi Srbije će uložiti i 30 miliona dinara u sanaciju dva klizišta na putu Valjevo-Lelić, zbog kojih taj putni pravac nije u funkciji skoro 15 godina, zbog čega se i teretni saobraćaj odvija preko Vidraka i Popara", kaže Jeremić.

 

JP "Putevi Srbije" finansira rekonstrukciju puta Valjevo-Beloševac u dužini od tri kilometra. Vrednost radova, koji su počeli u ponedeljak i trajaće do kraja juna, je 60 miliona dinara.

 

Juče su počeli radovi i u industrijskoj zoni "Stefil" čija je vrednost 19 miliona miliona dinara. Dragan Jeremić kaže da je polovinu novca za asfaltiranje saobraćajnica u indutrijskoj zomi obezbedilo Ministarstvo privrede, dok ostatak finansira Grad.

Aktuelno

Aleksandar Obradović (foto: Đorđe Đoković)
Skup podrške „Sloboda za Aleksandra“ Pre 8 sati 22 minuta

"Aleksandrovim prsima mi treba da budemo leđa"

"Aleksandar Obradović je pokazao hrabrost, a mi strah misleći da se nas sve ovo ne tiče. Sutra će nama kucati na vrata ako ga ne podržimo", poručili su Milovan Jakovljević i Sreto Malinović na...  · 4 komentara