Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
16.08.2017, 17:50

Motociklista udario u "punto", potom u prolaznike

č: | fb:

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u 18.15 časova na "duplim trakama" dve osobe su teže, a jedna lakše povređene.

 

Kako saznajemo, do nesreće je došlo kada je motociklista, zbog neprilagođene brzine, izgubio kontrolu i sudario se sa "puntom", a potom udario u dva muškarca koja su se zatekla ispred mesare "Jovanović" na "duplim trakama".

 

Kako je saopšteno iz valjevske bolnice, teške telesne povrede su zadobili motociklista i jedan muškarac slučajni prolaznik.

 

"Oni imaju teške telesne povrede. U toku je dijagnostika, snimanje glave i grudnog koša, obojica imaju prelom potkolenice. Nakon dijagnostike biće operativno zbrinuti i smešteni u jedinicu intenzivne nege. Drugi slučajni prolaznik je zadobio lake telesne povrede i nakon zbrinjavanja je pušten kući", saopšteno je iz valjevske bolnice.

 

U toku je uviđaj koji obavljaju pripadnici valjevske policije.

 

Aktuelno

Svečano otvaranje (foto: www.leparecvaljeva)
Valjevo Pre 14 sati 28 minuta

Svečano otvoren Gerontološki centar

Gerontološki centar u Valjevu juče je svečano otvorio premijer Vlade Srbije Miloš Vučević, a zvanično otvaranje i prijem prvih korisnika biće početkom juna. Gerontološki centar ima kapacitet 100...  · 4 komentara

Izbori (ilustracija Dušan Arsenić) (foto: )
GIK utvrdio zbirnu listu Pre 21 sati 44 minuta

Na izborima u Valjevu šest izbornih lista

Gradska izborna komisija (GIK) Valjeva usvojila je zbirnu izbornu listu sa šest prethodno proglašenih za izbore za odbornike Skupštine grada. Na zbirnoj izbornoj listi nema "Pokreta sad".  · 4 komentara