Centar za kulturu (foto: Đorđe Đoković)
Centar za kulturu (foto: Đorđe Đoković)
15.09.2017, 08:42

Više nije iznenađenje, Aca Lukas u Valjevu

č: | fb:

Koncert Ace Lukasa, koji je trebalo da bude koncert iznenađenja za vreme "Tešnjarskih večeri", biće organizovan u nedelju, 24. septembra od 21 čas na platou Centra za kulturu, saopšteno je danas iz kabineta gradonačelnika.

 

U saopštenju nije navedeno ko je organizator koncerta, koliko će koštati, da li je to poklon Grada svojim sugrađanima ili će ljubitelji Lukasove muzike u njoj uživati zahvaljujući donatorima ili donatoru?

 

Kabinet gradonačelnika nije odgovorio na ova naša pitanja, a nekoliko njih iz gradske vlasti nam je reklo da nema informaciju koliko koncert košta niti ko plaća. Uputili su nas na Centar za kulturu "preko koga ide organizacija".

 

U Centru za kulturu nam je rečeno da oni jesu organizatori, ali u tehničkom smislu i "logistika", tako da ne znaju koliko košta niti ko plaća koncert. Rečeno nam je da će iz gradskog budžeta jedino, možda, biti plaćena scena i ozvučenje, mada "postoji mogućnost da i te troškove pokrije neko drugi".

 

Upućeni kažu da honorar Ace Lukasa za jedan koncert iznosi od 10.000 do 15.000 evra, "zavisno u kom gradu nastupa!". 

Aktuelno

Svečano otvaranje (foto: www.leparecvaljeva)
Valjevo Pre 5 sati 7 minuta

Svečano otvoren Gerontološki centar

Gerontološki centar u Valjevu juče je svečano otvorio premijer Vlade Srbije Miloš Vučević, a zvanično otvaranje i prijem prvih korisnika biće početkom juna. Gerontološki centar ima kapacitet 100...  · 3 komentara

Izbori (ilustracija Dušan Arsenić) (foto: )
GIK utvrdio zbirnu listu Pre 12 sati 23 minuta

Na izborima u Valjevu šest izbornih lista

Gradska izborna komisija (GIK) Valjeva usvojila je zbirnu izbornu listu sa šest prethodno proglašenih za izbore za odbornike Skupštine grada. Na zbirnoj izbornoj listi nema "Pokreta sad".  · 4 komentara