Doček Nove 2016. (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Doček Nove 2016. (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
29.11.2017, 10:40

U novogodišnjoj noći “muzički sastav tipa benda Osvajači”

č: | fb:

Doček Nove godine biće organizovan na Divčibarama, a sudeći po javnoj nabavci goste će zabavljati "muzički sastav tipa benda Osvajači". Gradsko rukovodstvo je odlučilo da doček Nove godine bude organizovan na Divčibarama i to na sportskom terenu pored hotela "Divčibare", od 23 do jedan čas iza ponoći.

 

U javnoj nabaci "usluge izvođenja muzičkog programa u novogodišnjoj noći na Divčibarama", koju je 27. novembra raspisao Centar za kulturu, precizirano je da "muzički sastav treba da ima najmanje pet članova sa muškim vokalom, da je na muzičkoj sceni duže od 25 godina, da ima izdatih najmanje 5 studijskih albuma, da ima više od 1000 nastupa u karijeri, da je nagrađivan na domaćim festivalima i da je muzički sastav tipa benda Osvajači ili odgovarajućeg benda istog žanra".

 

Do 11. decembra biće poznato uz zvuke kog benda će gosti Divčibara dočekati 2018. godinu.

 

Pored dočeka Nove godine na Divčibarama, i ove godine će u Valjevu biti organizovan novogodišnji program za najmlađe na platou Centra za kulturu uz Deda Mraza i žonglere.

 

Ove godine u budžetu Valjeva za novogodišnje programe izdvojeno je 2,5 miliona dinara.

Aktuelno

Gradska kuća (foto: Đorđe Đoković)
Shit happens Pre 8 sati 32 minuta

Službeni falsifikat!!!

Na zvaničnoj internet prezentaciji grada pod odrednicom Dokumenti/Službeni glasnici u utorak 4. oktobra 2022. oko podneva pojavio se "Službeni glasnik grada Valjeva" broj 12 od 23. septembra...

Škola za trudnice i roditeljstvo (foto: Branko Petrović)
Obeležena Nacionalna nedelja promocije dojenja Pre 6 sati 22 minuta

Dojenje je ulaganje u zdrav život deteta i prevenciju bolesti

Tematskom radionicom Škole za trudnice i roditeljstvo, posvećene dojenju, Dom zdravlja Valjevo je obeležio Nacionalnu nedelju promocije dojenja. "Dojenje je ulaganje u zdrav život deteta i...