Registracija Prijava preko FB
Vatrogasci gase požar (foto: Đorđe Đoković)
Vatrogasci gase požar (foto: Đorđe Đoković)
17.01.2018, 12:58

Goreo pomoćni objekat

č: | fb:

U požaru koji je izbio danas oko 12.30 časova goreo je pomoćni objekat u dvorištu u Pantićevoj ulici, u neposrednoj blizini Doma opozicije, potvrđeno je Kolubarskim.rs u Vatrogasnoj jedinici.

Vatrogasna vozila

Vatrogasna vozila (Foto: Đorđe Đoković)

 

Intervenisala su dva vatrogasna vozila i sedam vatrogasaca koji su uspeli da lokalizuju požar. Prema prvim informacijama gorela je krovna konstrukcija, a istraga će utvrditi šta je dovelo do paljenja objekta. Nezvanično saznajemo da su u tom napuštenom objektu povremeno boravili beskućnici, i da se u prosrorijama nalazilo dosta starih stvari i raznoraznog krša.

 

Brzom intervencijom vatrogasaca sprečeno je širenje vatre na okolne objekte. 

Lokalizovan požar

Lokalizovan požar (Foto: Đorđe Đoković)

 

Aktuelno

UNS (foto: UNS)
Saopštenje Pre 4 sati 53 minuta

UNS protiv pritvora za uzbunjivača iz Krušika

Udruženje novinara Srbije (UNS) protivi se određivanju pritvora IT stručnjaku iz fabrike Krušik, A. O. UNS traži da uzbunjivač A. O. bude hitno oslobođen, a da tužilaštvo saopšti detalje postupka.

Balon u Petnici (foto: Đorđe Đoković)
Od oktobra do maja Pre 2 sati 4 minuta

Otvoren zimski bazen u Petnici

Zatvoreni bazen u SRC "Petnica" od danas je otvoren za građane, a cena ulaznice je 150 dinara. "Balon" je radnim danima za građane otvoren od 15 do 18 časova, a vikendom od 12 do 18 časova. Termini...

Dečje igralište (foto: Miroslava Kojić)
Dan posle završetka Dečje nedelje u znaku najmlađih Pre 23 sati 2 minuta

U Ljigu se otvara igralište za decu

Igralište za decu, na delu sportskog centra iza zgrade opštine, svečano će biti otvoreno u ponedeljak. Vrednost radova je pet miloina dinara, a sredstva su obezbeđena iz opštinskog budžeta....