Registracija Prijava preko FB
Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
22.01.2018, 08:48

Nastradala dvojica muškaraca

č: | fb:

Dvojica muškaraca poginula su jutros kada je na njihov automobil naleteo brzi voz na pruzi Beograd-Bar u Popučkama, na pružnom prelazu prema kompaniji "Bosis".

 

Prema prvim informacijama, brzi voz koji se kretao iz pravca Bara, naleteo je jutros oko 5 časova na "golf 2" u kome su bila dvojica, za sada, neimenovana muškarca.

  

U stravičnom sudaru automobil je potpuno smrskan, od siline udarca odbačen je u reku Krivošiju, a dvojica muškaraca poginula su na licu mesta. U izvlačenju tela poginulih učestvovali su vatrogasci-spasioci.

 

Pružni prelaz u Popučkama nema polubranike, ima svetlosnu signalizaciju ili treptače. Saobraćaj na ovom delu barske pruge bio je u prekidu do 7.40 časova.

 

Aktuelno

Aleksandar Vučić i Slobodan Gvozdneović (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Trupni portret Pre 7 sati 35 minuta

Komandant "Conrad", i njegov Vrhovni komandant

Sticajem nesrećnih okolnosti, proslava u Leliću, i drugo, Valjevo je izašlo na glas kao grad, koji, u odnosu na broj stanovnika, ima najviše zaraženih virusom Covid-19. Naravno da se niko ne može...  · 8 komentara

Dezinfekcija ulica u Ljigu (foto: Vlada Ivanović)
Vanredno stanje Pre 7 sati 1 minuta

Ljig u doba korone

U ljiškoj opštini nema zaraženih koronavirusom, a u samoizolaciji su 62 osobe. Štab za vanredne situacije zaseda po potrebi radi donošenja odluka i naredbi, kako bi građanima bio olakšan život i...