Dečji radovi u holu Pedijatrije (foto: www.obvaljevo.rs)
Dečji radovi u holu Pedijatrije (foto: www.obvaljevo.rs)
07.02.2018, 11:36

Prostor Pedijatrije oplemenjen dečjim radovima

č: | fb:

Odeljenje Pedijatrije Opšte bolnice Valjevo, koje je prošle godine rekonstruisano zahvaljujući donaciji fudbalera Matije Nastasića, oplemenjeno je likovnim radovima polaznika likovne radionice Centra za kulturu.

 

Najmlađi talentovani polaznici u likovnoj radionici Centra za kulturu, mentora Katarine Marinković, samoinicijativno su se dogovorili da sve svoje radove poklone obnovljenom odeljenju Pedijatrije gde se godišnje hospitalizuje oko 1000 pacijenata.

Dečji radovi u holu Pedijatrije

Dečji radovi u holu Pedijatrije (Foto: www.obvaljevo.rs)

Rekonstruisano odeljenje sa prijemnim holom u kome se i obavljaju posete je i ujedno sada novi izložbeni prostor.

"Od najmlađih za najmlađe ovo je lep gest i način da se radovi vide u novom ambijentu. Mentor Katarina Marinković je prilikom postavke likovnih radova u hol Pedijaterije rekla da će i ubuduće polaznici likovne radionice Centra za kulturu svojim radovima i aktivnostima oplemenjivati prostor u kome se leče deca", saopšteno je iz Opšte bolnice.

Aktuelno

Svečano otvaranje (foto: www.leparecvaljeva)
Valjevo Pre 4 sati 51 minuta

Svečano otvoren Gerontološki centar

Gerontološki centar u Valjevu juče je svečano otvorio premijer Vlade Srbije Miloš Vučević, a zvanično otvaranje i prijem prvih korisnika biće početkom juna. Gerontološki centar ima kapacitet 100...  · 3 komentara

Izbori (ilustracija Dušan Arsenić) (foto: )
GIK utvrdio zbirnu listu Pre 12 sati 7 minuta

Na izborima u Valjevu šest izbornih lista

Gradska izborna komisija (GIK) Valjeva usvojila je zbirnu izbornu listu sa šest prethodno proglašenih za izbore za odbornike Skupštine grada. Na zbirnoj izbornoj listi nema "Pokreta sad".  · 4 komentara