Parking pod snegom (foto: Đorđe Đoković)
Parking pod snegom (foto: Đorđe Đoković)
26.02.2018, 14:37

Besplatan parking naredna dva dana

č: | fb:

Na parkiralištima u zoniranim delovima grada parkiranje se neće naplaćivati do četvrtka 1. marta, rečeno je Kolubarskim.rs u službi Parking kontrola JKP "Vidrak".

 

Nenad Beljić, šef službe Parking kontrola kaže da su kontrolori angažovani na uklanjanju snega i leda, tako da neće kontrolisati plaćanje parkiranja.

 

"Kontrolori će narednih dana, zajedno sa radnicima JKP Vidrak, čistiti sneg sa trotoara i javnih površina i sve dok bude padavina, a prema najvi meteorologa sneg će padati do četvrtka, vozači neće morati da plaćaju parkiranje", rekao je Beljić.

Radnici Vidraka čiste sneg

Radnici Vidraka čiste sneg (Foto: Đorđe Đoković)

 

Iz JKP "Vidrak" se izvinjavaju vozačima, koji su danas platili dnevnu kartu za parkiranje, zbog toga što nisu bili blagovremeno obavešteni da kontrolori danas, pa sve do čletvrtka, neće kontrolisati plaćanje parkinga nijedne od parking zona u gradu.

Aktuelno

Polomljene behaton ploče u Karađorđevoj (foto: Kolubarske.rs)
Raspisana javna nabavka Pre 22 sati 7 minuta

Na proleće konačno sređivanje trotoara

Ove godine za sređivanje trotoara iz gradske kase biće izdvojeno 12,5 miliona dinara. Konačno će biti zamenjene oštećene behaton ploče u Karađorđevoj ulici. Bez odgovora pitanje da li će deo...  · 13 komentara

Dom zdralja (foto: Branko Petrović)
Evropska nedelja prevencije Pre 20 sati 13 minuta

"Rak grlića materice – rak koji možemo sprečiti"

U toku je Evropska nedelja prevencije raka grlića materice, od 23. do 29. januara. Bolest je stopostotno izlečiva ako se na vreme otkrije, što ukazuje na važnost prevencije i redovnih pregleda.

HK Krušik (foto: Đorđe Đoković)
Eksplozija u Kapislani 26.01.2023

Povređene dve radnice u "Krušiku"

Dve radnice valjevskog "Krušika" povređene su, jedna teže, jedna lakše, danas prilikom eksplozije kapisle u kapislani ove fabrike namenske industrije.  · 8 komentara