Parking pod snegom (foto: Đorđe Đoković)
Parking pod snegom (foto: Đorđe Đoković)
26.02.2018, 14:37

Besplatan parking naredna dva dana

č: | fb:

Na parkiralištima u zoniranim delovima grada parkiranje se neće naplaćivati do četvrtka 1. marta, rečeno je Kolubarskim.rs u službi Parking kontrola JKP "Vidrak".

 

Nenad Beljić, šef službe Parking kontrola kaže da su kontrolori angažovani na uklanjanju snega i leda, tako da neće kontrolisati plaćanje parkiranja.

 

"Kontrolori će narednih dana, zajedno sa radnicima JKP Vidrak, čistiti sneg sa trotoara i javnih površina i sve dok bude padavina, a prema najvi meteorologa sneg će padati do četvrtka, vozači neće morati da plaćaju parkiranje", rekao je Beljić.

Radnici Vidraka čiste sneg

Radnici Vidraka čiste sneg (Foto: Đorđe Đoković)

 

Iz JKP "Vidrak" se izvinjavaju vozačima, koji su danas platili dnevnu kartu za parkiranje, zbog toga što nisu bili blagovremeno obavešteni da kontrolori danas, pa sve do čletvrtka, neće kontrolisati plaćanje parkinga nijedne od parking zona u gradu.

Aktuelno

Gradska kuća (foto: Đorđe Đoković)
Shit happens Pre 1 dan 3 sati

Službeni falsifikat!!!

Na zvaničnoj internet prezentaciji grada pod odrednicom Dokumenti/Službeni glasnici u utorak 4. oktobra 2022. oko podneva pojavio se "Službeni glasnik grada Valjeva" broj 12 od 23. septembra...  · 5 komentara