Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
27.07.2014, 18:44

Dva utapanja u Balinoviću

č: | fb:

Prema saznanjima Kolubarskih.rs danas su se u selu Balinović dogodila dva utapanja. Tokom dana, Slobodan Jovanović (1957) iz Beograda utopio se u bari kod prijatelja kod koga je došao u goste. Sumnji, kao ni tragova nasilne smrti nema, pa se taj slučaj vodi kao nesrećan slučaj ili samoubistvo.

Oko 18.00 sati, u Balinoviću je nestala ženskla osoba rođena 1973. godine, a policiju je  alarmirala njena svekrva, koja je pored potoka dugog 50-tak metara, koji se uliva u reku Jablanicu,  pronašla snahine „japanke“. Vatrogasci su do u mrak na mestu nesreće pokušavali da odgonetnu šta se zapravo dogodilo.

„Pretražili smo potok, pretražilio smo i oko 500 metara korita Jablanice ispod ušća tog potoka, ali večeras ništa nismo našli. Voda je mutna i velika, slaba je vidljivost...“, rekao je za Kolubarske.rs vođa vatrogasno-spasilačke ekipe po povratku iz Balinovića.

Potraga će sutra biti nastavljena.

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 20 sati 26 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 23 sati 3 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara