Saobraćajka na duplim trakama (foto: Đorđe Đoković)
Saobraćajka na duplim trakama (foto: Đorđe Đoković)
09.06.2018, 14:40

Automobil podleteo pod kamion

č: | fb:

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 15 časova u Ulici vladike Nikolaja ("duple trake"), u neposrednoj blizini kafića "Vagon", lakše su povređene dve osobe, vozač i suvozač automobila koji je podleteo pod kamion.  

 

Kako nam je rečeno u Urgentnom centru Opšte bolnice u toku je dijagnostika povređenih, tako da još uvek nije poznato da li će biti zadržani na bolničkom lečenju.

 

Prema prvim nezvaničnim informacijama, do nesreće je došlo kada je automobil marke "reno senik" valjevskih registracija, koji se kretao iz pravca Ulice vojvode Mišića prema Sinđelićevoj ulici, iz za sada nepoznatih razloga, podleteo pod kamion sjeničkih registracija koji se kretao istim pravcem. Oba vozila su udarila u zaštitnu ogradu koja je postavljena duž "duplih traka". 

saobraćajka na duplim trakama

saobraćajka na duplim trakama (Foto: Đorđe Đoković)

 

U saobraćajnoj policiji nam je rečno da je uviđaj u toku.

Aktuelno

Gradska izborna komisija (foto: Kolubarske.rs)
Lokalni izbori 2024 Pre 9 sati 46 minuta

GIK se poigrava sa izbornim listama!?

Gradska izborna komisija usvojila je prigovor na Rešenje o proglašenju izborne liste "Pokret sad" i donela odluku o poništenju te izborne liste. Prigovor podneli revnosni birači, a predsednik GIK...  · 5 komentara

Pokret sad (foto: )
Saopštenje Pre 7 sati 25 minuta

Pokret Sad ulaže žalbu i podnosi krivične prijave

Nakon što je Gradska izborna komisija (GIK) usvojila prigovor jednog birača na Rešenje o proglašenju izborne liste "Pokret sad – dr Snežana Mijatović, Đorđe Pavlović – Drugačije" i ponišila Rešenje...  · 2 komentara

Policija (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 8 sati 24 minuta

Uhapšen osumnjičeni za provalu i krađu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu uhapsili su N. R. (1979) iz okoline Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa.