Zaprašivanje komaraca (foto: Đorđe Đoković)
Zaprašivanje komaraca (foto: Đorđe Đoković)
20.07.2018, 08:24

Danas počinje zaprašivanje komaraca

č: | fb:

Danas počinje zaprašivanje komaraca na teritoriji grada Valjeva, i trajaće do 31. jula, a tačno mesto i vreme zavisiće od vremenskih uslova, saopšteno je iz Kabineta gradonačelnika.

 

 "Tretman suzbijanja komaraca na području Valjeva obavljaće se iz vazduha i sa zemlje preparatima na bazi lambda-cihalotrina i deltametrina. Upozoravaju se pčelari da je preparat toksičan za pčele, te da košnice zatvore ili uklone najmanje pet kilometara od navedenih mesta tretiranja. Dejstvo preparata traje tri dana", navodi se u saopštenju.

 

Ove godine posao zaprašivanja komaraca obaviće novosadska firma "Ciklonizacija", koja je bila najpovoljniji ponuđač na javnoj nabavcu koju je raspisao Grad.

 

Dezinsekcija i deratizacija gradskih površina koštaće 914.700 dinara bez PDV-a, a deratizacija i dezinsekcija objekata 229.000 dinara bez PDV-a.

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 21 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 2 sati 58 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 1 komentar