Ulica Vuka Karadžića (foto: Đorđe Đoković)
Ulica Vuka Karadžića (foto: Đorđe Đoković)
03.08.2018, 10:47

Zatvorene pojedine ulice za vreme Tešnjarskih

č: | fb:

Zbog letnjeg festivala Tešnjarske večeri, koji će trajati do 11. avgusta, za saobraćaj će biti zatvorene pojedine ulice.

 

Birčaninova ulica, kod kafića "Sarač", biće zatvorena za saobraćaj u periodu od 20 do 02 časa. Radno vreme kafića za vreme manifestacije biće takođe od 20 do 02 časa.

 

Ulice Grbovićeva i Kneza Jovice biće jednosmerne iz pravca Ulice Hadži Ruvimove gde će biti stavljene žardinjere, dok će kod "Sarača" dežurati komunalni policajci.

 

U dane i za vreme održavanja koncerata na platou Centra za kulturu, biće zatvorena Ulica Vuka Karadžića od Pošte do restorna "Rim" u periodu od 21 do 23 časa.

 

Uz pomoć Doma kulture "Izvor" biće vraćen valjevski korzo, tako da će zbog korzoa, kao u dobra stara vremena, biti za saobraćaj zatvorena Karađorđeva ulica od Pošte do Biblioteke u nedelju od 20 do 23 časa.

 

 

Aktuelno

Osnicba škola u Mionici  (foto: Kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 19 sati 53 minuta

Mionički osnovci ostvarili značajan uspeh na takmičenjima

Mionički osnovci ostvarili su značajne rezultate na republičkom takmičenju iz engleskog jezika, okružnom takmičenju iz programiranja, okružnom takmičenju iz srpskog jezika i jezičke kulture, kao i...