Policija (foto: Kolubarske.rs)
Policija (foto: Kolubarske.rs)
03.09.2018, 13:06

Udarili portira, zapalili kombi, bežeći sleteli sa puta

č: | fb:

Valjevska policija uhapsila je M. D. (1985) i V. N. (1985) iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela izazivanje opšte opasnosti i laka telesna povreda naneta opasnim predmetom.

 

Kako se navodi u saopštenju policije, sumnja se da su oni u noći između 31. avgusta i 1. septembra došli do portirnice jedne firme na području Ljiga, polomili staklo na izlogu i od portira tražili broj telefona gazde. Njih dvojica se sumnjiče da su potom portira udarili u glavu i pobegli.

 

Nešto kasnije, M. D. i V. N. su se vratili u dvorište firme i, kako se sumnja, zapaljivom tečnošću polili kombi marke "mercedes", a potom ga zapalili. Tom prilikom portir i dvojica osumnjičenih zadobili su lake telesne povrede.

 

M. D. i V. N. su zatim automobilom marke "sab", kojim je upravljao V. N. pokušali da pobegnu, sleteli sa puta i udarili u zaštitnu ogradu.

 

Policija ih je ubrzo pronašla i uhapsila.

 

Po nalogu nadležnog tužilaštva, osumnjičenima  je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

 

Aktuelno

Divčibare (foto: Ilya Konov)
Nabavka 10.000 sadnica Pre 4 sati 51 minuta

Raspisan tender za pošumljavaje Divčibara

Gradska uprava Valjeva raspisala je javnu nabavku za pošumljavanje Divčibara. Procenjena vrednost tendera je 1.525.000 dinara bez PDV-a. U planu je nabavka deset hiljada sadnica crnog bora koje će...

 (foto: )
Nedelja lepog pevanja Pre 4 sati 51 minuta

Sedmi horfest u Valjevu

Muzička škola "Živorad Grbić" je po sedmi put organizator izuzetno renomiranog festivala horova HORFEST. Od 18. do 21. aprila nastupaće 24 hora i vokalnih grupa na sceni valjevske muzičke škole, u...

Opšta bolnica (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 23 sati 45 minuta

Ponovo dozvoljene posete u valjevskoj bolnici

U valjevskoj bolnici su ponovo dozvoljene posete pacijentima koji su na bolničkom lečenju, saopštila je PR služba Zdravstvenog centra Valjevo. Kako je saopšteno, u posetu može doći samo jedna osoba.  · 2 komentara