Ulica Jakova Nenadovića (foto: Kolubarske.rs)
Ulica Jakova Nenadovića (foto: Kolubarske.rs)
28.09.2018, 06:49

U planu rekonstrukcija ulica Jakova Nenadovića i Nušićeve

č: | fb:

Sudeći prema poslednjoj izmeni Plana javnih nabavki za 2018. godinu, gradska vlast je odlučila da rekonstruiše ulice koje nisu bile planirane na početku godine, a to su Jakova Nenadovića i Nušićeva od Karađorđeve do Pantićeve ulice.

 

Procenjena vrednost javnih nabavki za ove radove je 25 miliona dinara sa PDV-om, i to za treću fazu radova u Ulici Jakova Nenadovića je 20 miliona dinara, dok je za Nušićevu ulicu planirano pet miliona dinara.

 

U Ulici Jakova Nenadovića je u toku rekonstrukcija vodovodne mreže i, kako nezvanično saznajemo, nakon tih radova trebalo bi da usledi i rekonstrukcija kolovza.

Radovi na vodovodnoj mreži u Jakova Nenadovića

Radovi na vodovodnoj mreži u Jakova Nenadovića (Foto: Kolubarske.rs)

 

Takođe, poslednjom izmenom Plana javnih nabavki planirani su radovi na sanaciji potpornog zida u Ulici Cake Milivojević ispred broja 46. Za ove radove je raspisana javna nabvka, procenjena vrednost je 3,1 milion dinara, a rok za podnošenje ponuda je 8. oktobar, dok za rekonstrukciju ulica Jakova Nenadovića i Nušićeve javna nabavka nije raspisana.

 

Plan javnih nabavki Gradske uprave Valjeva je od februara do danas pretrpeo 13 izmena, tako da su sredstva uvećana za 94,8 miliona dinara u odnosu na prvobitni Plan javnih nabavki. Nakon poslednje izmene, od 25. septembra, za javne nabavke: dobra, usluge i robu, opredljeno je dve milijarde 175 miliona dinara. Sredstva za usluge su uvećana za 76,8 miliona dinara, za radove oko 11,5  miliona, dok je iznos za javne nabavke dobara uvećan za 6,4 milona dinara.

 

Za razlku od Plana javnih nabavki za 2018. godinu koji je pretrpeo i 13 izmenu od početka godine, gradski budžet će prvu izmenu imati u oktobru. Prema najavama, prvi rebalans budžeta Valjeva za 2018. godinu naćiće se pred odbornicima na sednici Skupštine grada 10. oktobra.

Aktuelno

Ujedinjeno Valjevo može (foto: Kolubarske.rs)
Izbori 2024 - Saopštenje Pre 17 sati 19 minuta

Ruska manjinska lista – bez Rusa na listi

Saopštenjem za javnost se oglasila koalicija "Ujedinjeno Valjevo može" povodom predaje izborne liste ruske nacionalne manjine za lokalne izbore u Valjevu. "Na toj listi ima Rusa isto koliko ima i...  · 7 komentara

Pokret Sad konferencija za novinare (foto: Kolubarske.rs)
Izbori 2024 Pre 22 sati 29 minuta

Pokret Sad o populacionoj politici u Valjevu

Populaciona politika u Valjevu i mere koje mogu da poboljšaju populacionu politiku, kao i da poboljšaju položaj roditelja sa decom i položaj mladih, su zastupljeni u programu udruženja građana...  · 3 komentara