Vozila interventnih ekipa u Ulici Vuka Karadžića (foto: Đorđe Đoković)
Vozila interventnih ekipa u Ulici Vuka Karadžića (foto: Đorđe Đoković)
28.09.2018, 11:58

Intervencija zbog ručne bombe u stanu

č: | fb:

Vozila policije, hitne pomoći, vatrogasaca i tima za uklanjanje i uništavanje neeksplodiranih ubojnih sredstava, koja su danas oko pola jedan bila parkirana u centru grada u Ulici Vuka Karadžića, pored Valjevske gimnazije, izazvala su znatiželju prolaznika, ali i nagađanja šta se dogodilo.

 

Kako Kolubarske.rs nezvanično saznaju, nakon prijave stanara zgrade u Ulici Vuka Karadžića da se u stanu, čiji je vlasnik nedavno preminuo a živeo je sam, nalazi ručna bomba kašikara, na lice mesta su došle sve službe i ekipe "kako to nalaže procedura".

 

Sagovornik Kolubarskih.rs kaže da bez obzira na to o kakvoj dojavi je reč, a u pitanju su neeksplodirana ubojna sredstva, na lice mesta pored tima za uništavanje tih sredstava izlaze policija, vatrogasci, hitna pomoć.

 

"U ovom slučaju se radilo o ručnoj bombi, koju je muškarac držao u stanu. On je komšijama svojevremno rekao da ima bombu, otuda su oni sada, nakon njegove smrti, to prijavili policiji. Ekipe su izašle na teren, kako to procedura nalaže, i nakon kraćeg zadržavanja iz stana odneli ručnu bombu", kaže sagovornik Kolubarskih.rs.

Odlazak ekipa nakon intervencije

Odlazak ekipa nakon intervencije (Foto: Đorđe Đoković)

 

Zvaničnu informaciju o ovoj intervenciji iz valjevske policije do ovog trenutka nismo dobili.

Aktuelno