Aleksandar Rajevac i Mladen Šarčević (foto: Branko Petrović)
Aleksandar Rajevac i Mladen Šarčević (foto: Branko Petrović)
13.11.2018, 12:21

Valjevskoj pivari priznanje za Kros RTS-a

č: | fb:

Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević uručio je priznanja predstavnicima školskih uprava i obrazovnih ustanova, kao i organizacijama i pojedincima koji su dali poseban doprinos za realizaciju ovogodišnjeg Krosa RTS-a.

 

Povelja "Dobrila Dobrić" i umetnička slika pripali su dr Gordani Stepić, autorki "Obrazovnog kruga", i Aleksandru Rajevcu, direktoru Valjevske pivare koja već pet godina podržava Kros RTS-a u okviru društvene odgovornosti kompanije.

 

Za kreativan rad na obrazovnim radionicama Kampa "Svilajnac 2018" nagrađena je dr Gordana Mijailović, direktorka Visoke škole za vaspitače i poslovne informatičare "Sirmijum" iz Sremske Mitrovice, autor vizuelnog identiteta "Obrazovnog kruga" Marko Šerer, kao i najuži tim Ministarstva prosvete koji je bio zadužen za realizaciju 28. Krosa RTS-a.

 

Ministar Šarčević je priznanja uručio rukovodiocima šest školskih uprava – Kragujevac, Jagodina, Zaječar, Ranilug, Novi Sad i Sombor – koje su se posebno istakle na Krosu RTS-a "Kroz Srbiju", kada je u jednom danu, 11. maja, trčalo 485.140 predškolaca i đaka. Pobedila je Školska uprava Kragujevac, u kojoj je trčalo 90 posto dece.

 

Uz Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Kros RTS-a podržali su: Ministarstvo omladine i sporta, Uprava za dijasporu i Srbe u regionu, Atletski savez Srbije, Sportski savez Srbije, Matematički institut SANU, Francuski institut i Valjevska pivara.

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 7 sati 2 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 9 sati 39 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara