Železnička stanica Valjevo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Železnička stanica Valjevo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
21.01.2019, 12:15

Mladića na vagonu udarila struja

č: | fb:

Mladić S. S. (19) iz Valjeva teško je povređen nakon što je doživeo strujni udar kada se popeo na vagon na jednom od koloseka železničke stanice u Valjevu, saznaju nezvanično Kolubarske.rs. 

 

Mladića je udarila struja napona 25.000 volti od čega je zadobio teške opekotine koje su zahvatile veći deo tela. On je iz Opšte bolnice u Valjevu, gde mu je odmah nakon nesreće ukazana pomoć, prebačen u bolnicu u Beograd.

 

Kako Kolubarske.rs nezvanično saznaju, mladić se u nedelju oko 14.30 časova popeo na jedan od vagona koji su postavljeni na drugom koloseku železničke stanice u Valjevu kako bi, najverovatnije, uradio "selfi" fotografiju.

 

Izvor Kolubarskih.rs kaže da je mladić bio sam, a da je policiji rekao da se na vagon popeo "onako". "Međutim, u trenutku nesreće mobilni telefon je bio pored vagona i pretpostavlja se da mu je ispao dok se fotografisao", kaže izvor Kolubarskih.rs. Dodaje da mladić nije iz obližnjih naselja, nego je iz Birčaninove ulice u Tešnjaru koja se nalazi na drugom kraju grada.

 

Nakon završetka istrage o ovoj nesreći na valjevskoj železničkoj stanici, koja je u toku, biće poznat razlog zbog koga se mladić popeo na vagon. 

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 10 sati 26 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 13 sati 16 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.