Nacionalna služba za zapošljavanje, filijala Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
Nacionalna služba za zapošljavanje, filijala Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
06.08.2014, 12:33

Milutinović direktor Valjevske filijale NSZ

č: | fb:

Novi direktor Valjevske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje je pravnik Mihailo Milutinović (SNS), umesto vd direktora Slobodana Drajića, dugogodišnjeg radnika te filijale, koji je na tom mestu zamenio Dragana Stojanovića (URS).

Mihailo MIlutinović

Mihailo MIlutinović (Foto: Đorđe Đoković)

Milutinović je postavljen posle konkursa na kojem je učestvovalo nekoliko kandidata. Pravnički zanat svojevremeno je “pekao” u Opštinskoj upravi, potom je uoči 2000-te bio i član Izvršnog saveta SO Valjevo u vreme predsednikovanja Borisava Radojičića (SPS). Vodio je i “Jugovoće” i “Jugostado”, tadašnje projekte za razvoj poljoprivrede i sela, a bio je i načelnik Finansijske policije za Kolubarski okrug. Potom je bio direktor firme Eko koko, nastale privatizacijom Živinarstva (sa klanicom) u okviru nekadašnje Srbijanke.

Trenutno je šef pravnog tima valjevskih naprednjaka (SNS).

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 17 sati 26 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 20 sati 15 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.