Nataša Kristić i njeni učenici na dodeli nagrade (foto: EDUfair)
Nataša Kristić i njeni učenici na dodeli nagrade (foto: EDUfair)
09.03.2019, 12:59

Nataša Kristić iz Valjevske gimnazije Omiljena profesorka Srbije

č: | fb:

Profesoru Valjevske gimnazije Nataši Kristić, istoričaru umetnosti, ove godine pripala je nagrada Omiljeni profesor Srbije, koja se već šesnaestu godinu zaredom, dodeljuje na sajmu obrazovanja EDUfair u Beogradu.

 

Tradicionalno, prvog dana sajma, na svečanom otvaranju EDUfair-a proglašen je Omiljeni profesor Srbije, u čijem je izboru ove godine učestvovalo 2.600 učenika srednjih škola iz cele Srbije, prenosi Danas.

 

Ubedljivu pobedu odnela je profesorka Nataša Kristić iz Valjevske gimnazije.

 

"Osvajanje nagrada uvek predstavlja zadovoljstvo, jer dolazi kao potvrda dugotrajnog rada i velikih napora. No, nagrade kao ova nadilaze sve druge. Njihova snaga počiva u meri srca. Kada Vas proglase najboljim, to znači da su Vas čuli, kad Vam kažu da ste omiljeni, sigurno ste im ukrali srce. Ima li slađeg i potpunijeg nadahnuća od tog", rekla je Nataša Kristić, koja je nagradu primila u pratnji svojih đaka iz Valjevske gimnazije koji su došli na EDUfair kako bi bodrili svoju profesorku.

 

Šesnaesti EDUfair u Beogradu, podržan od strane Ministarstva prosvete Srbije, svečano je otvoren juče u BelexpoCentru i trajaće do 9. marta.

 

Posebnu potvrdu kvaliteta ovoj manifestaciji daje činjenica da je EDUfair u Beogradu nedavno postao deo najveće savetodavne mreže za savetovanje u visokom obrazovanju u jugoistočnoj Evropi – Integraledu, piše Danas.

Aktuelno

Divčibare (foto: Ilya Konov)
Nabavka 10.000 sadnica Pre 10 sati 36 minuta

Raspisan tender za pošumljavaje Divčibara

Gradska uprava Valjeva raspisala je javnu nabavku za pošumljavanje Divčibara. Procenjena vrednost tendera je 1.525.000 dinara bez PDV-a. U planu je nabavka deset hiljada sadnica crnog bora koje će...

 (foto: )
Nedelja lepog pevanja Pre 10 sati 37 minuta

Sedmi horfest u Valjevu

Muzička škola "Živorad Grbić" je po sedmi put organizator izuzetno renomiranog festivala horova HORFEST. Od 18. do 21. aprila nastupaće 24 hora i vokalnih grupa na sceni valjevske muzičke škole, u...

Opšta bolnica (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 1 dan 5 sati

Ponovo dozvoljene posete u valjevskoj bolnici

U valjevskoj bolnici su ponovo dozvoljene posete pacijentima koji su na bolničkom lečenju, saopštila je PR služba Zdravstvenog centra Valjevo. Kako je saopšteno, u posetu može doći samo jedna osoba.  · 2 komentara