Registracija Prijava preko FB
Nataša Kristić i njeni učenici na dodeli nagrade (foto: EDUfair)
Nataša Kristić i njeni učenici na dodeli nagrade (foto: EDUfair)
09.03.2019, 12:59

Nataša Kristić iz Valjevske gimnazije Omiljena profesorka Srbije

č: | fb:

Profesoru Valjevske gimnazije Nataši Kristić, istoričaru umetnosti, ove godine pripala je nagrada Omiljeni profesor Srbije, koja se već šesnaestu godinu zaredom, dodeljuje na sajmu obrazovanja EDUfair u Beogradu.

 

Tradicionalno, prvog dana sajma, na svečanom otvaranju EDUfair-a proglašen je Omiljeni profesor Srbije, u čijem je izboru ove godine učestvovalo 2.600 učenika srednjih škola iz cele Srbije, prenosi Danas.

 

Ubedljivu pobedu odnela je profesorka Nataša Kristić iz Valjevske gimnazije.

 

"Osvajanje nagrada uvek predstavlja zadovoljstvo, jer dolazi kao potvrda dugotrajnog rada i velikih napora. No, nagrade kao ova nadilaze sve druge. Njihova snaga počiva u meri srca. Kada Vas proglase najboljim, to znači da su Vas čuli, kad Vam kažu da ste omiljeni, sigurno ste im ukrali srce. Ima li slađeg i potpunijeg nadahnuća od tog", rekla je Nataša Kristić, koja je nagradu primila u pratnji svojih đaka iz Valjevske gimnazije koji su došli na EDUfair kako bi bodrili svoju profesorku.

 

Šesnaesti EDUfair u Beogradu, podržan od strane Ministarstva prosvete Srbije, svečano je otvoren juče u BelexpoCentru i trajaće do 9. marta.

 

Posebnu potvrdu kvaliteta ovoj manifestaciji daje činjenica da je EDUfair u Beogradu nedavno postao deo najveće savetodavne mreže za savetovanje u visokom obrazovanju u jugoistočnoj Evropi – Integraledu, piše Danas.

Aktuelno

Bombardovana zgrada SUP-a (foto: Revija Kolubara)
Bombardovanje Pre 4 sati 13 minuta

Dve decenije od NATO agresije

NATO agresija na Srbiju, odnosno tadašnju SRJ, počela je na današnji dan pre 20 godina. Za 78 dana poginulo je između 1.200 i 2.500 ljudi. Prve NATO bombe na Valjevo su bačene 14. aprila 1999....

Valjevo bez straha - #1 od 5 miliona
Valjevo bez straha - #1 od 5 miliona", sedmi put Pre 1 dan 1 sati

"Ne smemo stati i ne smemo se prebrojavati"

"Zbog istine, slobode, pravde, poštovanja zakona, budućnosti, ne smemo stati i ne smemo se prebrojavati, jer u ovom trenutku je najmanje važno koliko nas ima, važno je da smo zajedno", poručila je...  · 1 komentar