Registracija Prijava preko FB
Nataša Kristić i njeni učenici na dodeli nagrade (foto: EDUfair)
Nataša Kristić i njeni učenici na dodeli nagrade (foto: EDUfair)
09.03.2019, 12:59

Nataša Kristić iz Valjevske gimnazije Omiljena profesorka Srbije

č: | fb:

Profesoru Valjevske gimnazije Nataši Kristić, istoričaru umetnosti, ove godine pripala je nagrada Omiljeni profesor Srbije, koja se već šesnaestu godinu zaredom, dodeljuje na sajmu obrazovanja EDUfair u Beogradu.

 

Tradicionalno, prvog dana sajma, na svečanom otvaranju EDUfair-a proglašen je Omiljeni profesor Srbije, u čijem je izboru ove godine učestvovalo 2.600 učenika srednjih škola iz cele Srbije, prenosi Danas.

 

Ubedljivu pobedu odnela je profesorka Nataša Kristić iz Valjevske gimnazije.

 

"Osvajanje nagrada uvek predstavlja zadovoljstvo, jer dolazi kao potvrda dugotrajnog rada i velikih napora. No, nagrade kao ova nadilaze sve druge. Njihova snaga počiva u meri srca. Kada Vas proglase najboljim, to znači da su Vas čuli, kad Vam kažu da ste omiljeni, sigurno ste im ukrali srce. Ima li slađeg i potpunijeg nadahnuća od tog", rekla je Nataša Kristić, koja je nagradu primila u pratnji svojih đaka iz Valjevske gimnazije koji su došli na EDUfair kako bi bodrili svoju profesorku.

 

Šesnaesti EDUfair u Beogradu, podržan od strane Ministarstva prosvete Srbije, svečano je otvoren juče u BelexpoCentru i trajaće do 9. marta.

 

Posebnu potvrdu kvaliteta ovoj manifestaciji daje činjenica da je EDUfair u Beogradu nedavno postao deo najveće savetodavne mreže za savetovanje u visokom obrazovanju u jugoistočnoj Evropi – Integraledu, piše Danas.

Aktuelno

Tamara Jokić u teatru Sarsuela u Madridu (foto: Fanny Bergé)
Mlada Valjevka radom i talentom već dosegla visine fado muzike Pre 20 sati 46 minuta

Tamara Jokić delila scenu sa Marizom

Mlada Valjevka Tamara Jokić je, u okviru proslave dvadeset godina muzičke kuće Casa Limon, pevala u teatru Sarsuela u Madridu uz čuvenu prvu damu fada Marizu. "Velika je čast i radost bila biti na...  · 4 komentara

Bez kraja - Ilustracija Dušan Arsenić (foto: )
Bez kraja Pre 16 sati 49 minuta

Koliko je u demokratskoj stranci, demokrata?

Poodavno smo oguglali i na veće potrese od ovog koji je zadesio ovdašnje demokrate, tako da samo "lepo vaspitanje" traži bilo kakav osvrt! Ali nije zgoreg obratiti pažnju na nešto starije, češće i...  · 4 komentara

Momčilo Aleksandrić  (foto: www.muzika.edu.rs)
U svečanoj sali Valjevske gimnazije Pre 16 sati 49 minuta

Koncert gitariste Momčila Aleksandrića

U Valjevskoj gimnaziji u 20 časova koncert gitariste Momčila Aleksandrića, koji je osnovno muzičko obrazovanje stekao u valjevskoj muzičkoj školi "Živorad Grbić". Od 2016. godine pohađa doktorske...