Registracija Prijava preko FB
Nataša Kristić i njeni učenici na dodeli nagrade (foto: EDUfair)
Nataša Kristić i njeni učenici na dodeli nagrade (foto: EDUfair)
09.03.2019, 12:59

Nataša Kristić iz Valjevske gimnazije Omiljena profesorka Srbije

č: | fb:

Profesoru Valjevske gimnazije Nataši Kristić, istoričaru umetnosti, ove godine pripala je nagrada Omiljeni profesor Srbije, koja se već šesnaestu godinu zaredom, dodeljuje na sajmu obrazovanja EDUfair u Beogradu.

 

Tradicionalno, prvog dana sajma, na svečanom otvaranju EDUfair-a proglašen je Omiljeni profesor Srbije, u čijem je izboru ove godine učestvovalo 2.600 učenika srednjih škola iz cele Srbije, prenosi Danas.

 

Ubedljivu pobedu odnela je profesorka Nataša Kristić iz Valjevske gimnazije.

 

"Osvajanje nagrada uvek predstavlja zadovoljstvo, jer dolazi kao potvrda dugotrajnog rada i velikih napora. No, nagrade kao ova nadilaze sve druge. Njihova snaga počiva u meri srca. Kada Vas proglase najboljim, to znači da su Vas čuli, kad Vam kažu da ste omiljeni, sigurno ste im ukrali srce. Ima li slađeg i potpunijeg nadahnuća od tog", rekla je Nataša Kristić, koja je nagradu primila u pratnji svojih đaka iz Valjevske gimnazije koji su došli na EDUfair kako bi bodrili svoju profesorku.

 

Šesnaesti EDUfair u Beogradu, podržan od strane Ministarstva prosvete Srbije, svečano je otvoren juče u BelexpoCentru i trajaće do 9. marta.

 

Posebnu potvrdu kvaliteta ovoj manifestaciji daje činjenica da je EDUfair u Beogradu nedavno postao deo najveće savetodavne mreže za savetovanje u visokom obrazovanju u jugoistočnoj Evropi – Integraledu, piše Danas.

Aktuelno

Valjevo bez straha - #1 od 5 miliona (foto: Đorđe Đoković)
Poruka organizatora jedanaestog protesta "Valjevo bez straha - #1 od 5 miliona" Pre 3 sati 45 minuta

U Valjevu se i dalje šeta, sugrađani nemojte odustajati

"Ovo okupljanje je važno i zbog svih onih građana koji su pognute glave, ucenjeni poslom, morali da krenu put Beograda na veliki miting dokazivanja i samoohrabrenja vladajuće koalicijie", navode u...  · 1 komentar

Gradska parcela u Industrijskoj zoni (foto: Đorđe Đoković)
Grad prodao svoju parcelu u Grabovici Pre 1 dan 5 sati

"Pao" prvi milion!

Od četiri parcele koje je Grad ponudio na prodaju, tri u "Stefilu" i jedna u Donjoj Grabovici kod škole, prodata je za milon dinara samo parcela u Grabovici. Vlast u budžetu od prodaje imovine...  · 2 komentara

Nagrađeni učenici (foto: Miroslava Kojić)
I ove godine u aprilu Pre 1 dan 1 sati

Izbor najboljih recitatora

Opštinska smotra recitatora "Pesniče naroda mog" održana je u prepunoj ljiškoj biblioteci. Takmičilo se gotovo 50 učenika OŠ "Sava Kerković" Ljig, OŠ "Sestre Pavlović" Belanovica i SŠ "1300...