Transfuziomobil (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
Transfuziomobil (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
23.04.2019, 06:53

Akcija dobrovoljnog davanja krvi

č: | fb:

Na parkinga ispred Gradske uprave danas će od 10 do 15 časova biti održana velika akcija davanja krvi u Transfuziomobilu, specijalizovanom vozilu Instituta za transfuziju krvi Srbije.

 

"Akcije dobrovoljnog davanja krvi se od maja prošle godine sprovode kontinuirano, svakog utorka u prostorijama Crvenog krsta. Ovoga puta, zbog velikog intresovanja građana, akcija će biti održana u Transfuziomobilu", piše u pozivu za današnju akciju Crvenog krsta.

 

Dalje se navodi da su ovakve aktivnosti doprinele tome da se valjevski Crveni krst izdvojio kao jedan od vodećih gradova po broju prikupljenih jedinica krvi, među gradovima sličneveličine. 

 

"Ovakav zajednički rad i rezultati, omogućili su nesmetan rad regionalne Opšte bolnice Valjevo", navodi se u pozivu valjevskog Crvenog krsta.

 

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 17 sati 58 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 20 sati 35 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara