Pošta u Slovcu (foto: Đorđe Đoković)
Pošta u Slovcu (foto: Đorđe Đoković)
08.08.2014, 11:15

Opljačkana pošta u Slovcu

č: | fb:

Danas je opljačkana pošta u Slovcu, kod Lajkovca, saznaju Kolubarske.rs. Policijski uviđaj još traje, a prema nezvaničnim saznanjima razbojnik ili više njih opljačkali su oko 350.000 dinara. Policija je pronašla automobil za koji se pretpostavlja da su se razbojnici udaljili sa lica mesta. Trenutno su tri osobe osumnjičene kao mogući izvršioci oružane pljačke.

Nedavno je opljačkano i isplatno mesto Površinskog kopa Zapadno polje RB Kolubara u Radljevu, kod Uba, kada su trojica naoružanih i maskiranih razbojnika odnela oko tri miliona dinara namenjenih isplati junske akontacije zarada zaposlenih. Za počiniocima se još traga, potvrđeno je danas Kolubarskim.rs u Višem tužilaštvu u Valjevu.

Aktuelno

Plakat (Dušan Arsenić) (foto: )
Na "Abro festu" Pre 9 sati 41 minuta

Premijera Gradskog pozorišta "O zločinu i kazni"

"Abro fest" će biti nastavljen u utorak, 26. septembra premijerom predstave "O zločinu i kazni " po motivima remek dela F. M. Dostojevskog u izvođenju ansambla Gradskog pozorišta "Abrašević".

 (foto: )
PR Pre 1 dan 7 sati

Matalac časti - pokloni, popusti...

U utorak, 26. septembra Metalac će biti domaćin prezentacije u Valjevu ispred svog prodajnog objekta u ulici Vuka Karadžića 30, od 10 do 17 časova. Pored vrednih poklona i popusta, čekaju vas...  · 2 komentara