Pošta u Slovcu (foto: Đorđe Đoković)
Pošta u Slovcu (foto: Đorđe Đoković)
08.08.2014, 11:15

Opljačkana pošta u Slovcu

č: | fb:

Danas je opljačkana pošta u Slovcu, kod Lajkovca, saznaju Kolubarske.rs. Policijski uviđaj još traje, a prema nezvaničnim saznanjima razbojnik ili više njih opljačkali su oko 350.000 dinara. Policija je pronašla automobil za koji se pretpostavlja da su se razbojnici udaljili sa lica mesta. Trenutno su tri osobe osumnjičene kao mogući izvršioci oružane pljačke.

Nedavno je opljačkano i isplatno mesto Površinskog kopa Zapadno polje RB Kolubara u Radljevu, kod Uba, kada su trojica naoružanih i maskiranih razbojnika odnela oko tri miliona dinara namenjenih isplati junske akontacije zarada zaposlenih. Za počiniocima se još traga, potvrđeno je danas Kolubarskim.rs u Višem tužilaštvu u Valjevu.

Aktuelno

Konferencija za novinare POKS (foto: POKS)
Nezvanično Pre 13 sati 42 minuta

POKS: vanredni lokalni izbori u Osečini i Ljigu

Od opština Kolubarskog okruga vanredni lokalni izbori biće raspisani jedino u Osečini i Ljigu, u Mionici se "vodi borba između dve frakcije SNS", raduje to što će Valjevo imati lokalne izbore u...  · 1 komentar

Vakcinacija (foto: DjordjeDjokovic)
U Domu zdravlja Pre 17 sati 2 minuta

Počela vakcinacija protiv gripa

U Domu zdravlja Valjevo je počela imunizacija protiv sezonskog gripa, koja se sprovoditi radnim danima od 7 do 19 časova u prizemlju Doma zdravlja Valjevo, preko puta glavnog ulaza.