Janko Levnajić i Aleksandar Vujić Subotić (foto: Đorđe Đoković)
Janko Levnajić i Aleksandar Vujić Subotić (foto: Đorđe Đoković)
09.08.2014, 11:51

Rotari klub donirao kamp kućicu

č: | fb:

Rotari klub Valjevo donirao je Gradu kamp kućicu koja će biti dodeljena ugroženima od poplava. Ugovor o donaciji potpisali su predsednik Rotari kluba Valjevo Janko Levnajić i načelnik Gradske uprave za lokalni razvoj, privredu, urbanizam i komunalne poslove Aleksandar Vujić Subotić. Kamp kućica, čija je vrednost oko 1.000 evra, obezbeđena je u saradnji sa Rotari klubom iz Šapca, kome su prijatelji iz Slovenije, kao urgentni vid pomoći, poklonili tri kamp kućice. Dve, u koje su već smeštene porodice koje su ostale bez krova nad glavom, su donirane Koceljevi, a jedna je prosleđena Rotari klubu u Valjevu. Janko Levnajić veruje da će neko čiji je dom uništen u majskim poplavama od ove donacije imati korist i da će kamp kućica biti privremeni smeštaj iz koga će se preseliti u novi dom.

Kamp prikolica

Kamp prikolica (Foto: Đorđe Đoković)

Poklon kamp kućica, dok nekome ne bude od koristi, biće locirana na parking placu JKP Vidrak u Suvoborskoj ulici. Predsednik Rotari Kluba Janko Levnajić se nada da će i ova kamp kućica poput dve u Koceljevi biti u funkciji.

On je najavio i skoru kupovinu kuće.“Ova donacija je samo početak. Prikupljamo novac za kupovinu kuće i imanja za jednu porodicu iz Rebelja. I tu akciju ćemo realizovati zajedno sa Gradskom upravom, kako bi donacija došla u prave ruke“, rekao je  predsednik Rotari kluba u Valjevu Janko Levnajić.

„Nebrojeno puta do sada valjevski Rotari klub je pokazao visok stepen društvene odgovornosti svojim donacijama i pomoći gadu, što je od izuzetnog značaja“, rekao je načelnik Gradske uprave Aleksandar Vujić Subotić.

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 18 sati 42 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 21 sati 31 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.