Registracija Prijava preko FB
Sveže bele linije u Hajduk Veljkovoj ulici (foto: Đorđe Đoković)
Sveže bele linije u Hajduk Veljkovoj ulici (foto: Đorđe Đoković)
13.06.2019, 09:08

Iscrtavanje belih linija u ulici koja se radi?

č: | fb:

Stanovnici Hajduk Veljkove ulice, u kojoj su nekoliko dana trajali radovi na revitalizaciji asfalta, bili su nemalo iznenađeni i zbunjeni kada su u ponedeljak u noć videli radnike kako brižljivo iscrtavaju bele linije i obeležavaju parking mesta na ulici.

 

Putari su tokom dana sa jedne kolovozne trake skinuli stari asfalt, dok su samo nekoliko časova kasnije u toku noći radnici iscrtavali bele linije u delu ulice koji je već sutradan "izgreban". Komentari stanara Hajduk Veljkove su bili u stilu "džabe ste krečili".

 

To se zove "dobra koordinacija radova" ili šteta o trošku građana.

Vatrogasci u Hajduk Veljkovoj

Vatrogasci u Hajduk Veljkovoj (Foto: Kolubarske.rs)

 

Sirene vatrgoasnog vozila i oblaci dima privukli su juče ujutro pažnju prolaznika i iz kuća "izvukli" stanare Hajduk Veljkove ulice, koji su ponovo bili u čudu. Gust crni dim je kuljao iz motora, koji je radio, freze za asfalt ili "grebalice". Kako tvrde, izgledalo je kao da će "svakog časa eksplodirati".

 

Grebalica u dimu

Grebalica u dimu (Foto: Kolubarske.rs)

Objašnjeno je da "zbog nekog problema radnik nije mogao da isključi motor freze za asfalt iz koga je odjednom počelo da se puši", pa su u pomoć pozvani vatrogasci koji su uz sirene došli za nekoliko minuta. U međuvremenu "grebalica se sama isključila".

Aktuelno

Protest na Gradskom trgu Sloboda za Aleksandra (foto: Đorđe Đoković)
Skup podrške "Sloboda za Aleksandra" Pre 13 sati 12 minuta

"Budi Valjevac-budi na Trgu"

"Budi Valjevac-budi na Trgu", piše u pozivu za večerašnji skup podrške "Sloboda za Aleksandra", koji počinje u 18 časova na Gradskom trgu. Govoriće Boško Obradović, Dragana Rakić i Milan Dumanović.  · 1 komentar

Igraonica Bark (na spratu) (foto: Kolubarske.rs)
U okviru mera populacione politike Pre 18 sati 1 minuta

Dva miliona dinara za "Dežurnu igraonicu"

Dva miliona dinara iz budžeta biće uloženo u opremanje i proširenje igraonice za decu čiji su roditelji nezaposleni kako bi im se "omogućilo slobodno vreme za traženje posla". Na konkursu je...  · 5 komentara