Registracija Prijava preko FB
Sveže bele linije u Hajduk Veljkovoj ulici (foto: Đorđe Đoković)
Sveže bele linije u Hajduk Veljkovoj ulici (foto: Đorđe Đoković)
13.06.2019, 09:08

Iscrtavanje belih linija u ulici koja se radi?

č: | fb:

Stanovnici Hajduk Veljkove ulice, u kojoj su nekoliko dana trajali radovi na revitalizaciji asfalta, bili su nemalo iznenađeni i zbunjeni kada su u ponedeljak u noć videli radnike kako brižljivo iscrtavaju bele linije i obeležavaju parking mesta na ulici.

 

Putari su tokom dana sa jedne kolovozne trake skinuli stari asfalt, dok su samo nekoliko časova kasnije u toku noći radnici iscrtavali bele linije u delu ulice koji je već sutradan "izgreban". Komentari stanara Hajduk Veljkove su bili u stilu "džabe ste krečili".

 

To se zove "dobra koordinacija radova" ili šteta o trošku građana.

Vatrogasci u Hajduk Veljkovoj

Vatrogasci u Hajduk Veljkovoj (Foto: Kolubarske.rs)

 

Sirene vatrgoasnog vozila i oblaci dima privukli su juče ujutro pažnju prolaznika i iz kuća "izvukli" stanare Hajduk Veljkove ulice, koji su ponovo bili u čudu. Gust crni dim je kuljao iz motora, koji je radio, freze za asfalt ili "grebalice". Kako tvrde, izgledalo je kao da će "svakog časa eksplodirati".

 

Grebalica u dimu

Grebalica u dimu (Foto: Kolubarske.rs)

Objašnjeno je da "zbog nekog problema radnik nije mogao da isključi motor freze za asfalt iz koga je odjednom počelo da se puši", pa su u pomoć pozvani vatrogasci koji su uz sirene došli za nekoliko minuta. U međuvremenu "grebalica se sama isključila".

Aktuelno

Europrom objekat (foto: Europrom)
PR tekst Pre 4 sati 15 minuta

"Europrom" i u Zavlaci

Maloprodajni objekti "Europrom"-a nalaze se na teritoriji sedam opština. Sedma je opština Krupanj, a novootvoreni "ljubičasti" objekat nalazi se u mestu Zavlaka.   Kako je saopšteno iz...

Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić) (foto: )
Podaci Zavoda za javno zdravlje Pre 10 sati 33 minuta

U Valjevu još 21 osoba pozitivna na koronavirus

U Valjevu je još 21 osoba pozitivna na COVOD-19, tako da je ukupan broj obolelih 430, pokazuju podaci od 13. jula Zavoda za javno zdravlje Valjevo. U Valjevskoj bolnici hospitalizovano je 20...  · 4 komentara