Registracija Prijava preko FB
Sveže bele linije u Hajduk Veljkovoj ulici (foto: Đorđe Đoković)
Sveže bele linije u Hajduk Veljkovoj ulici (foto: Đorđe Đoković)
13.06.2019, 09:08

Iscrtavanje belih linija u ulici koja se radi?

č: | fb:

Stanovnici Hajduk Veljkove ulice, u kojoj su nekoliko dana trajali radovi na revitalizaciji asfalta, bili su nemalo iznenađeni i zbunjeni kada su u ponedeljak u noć videli radnike kako brižljivo iscrtavaju bele linije i obeležavaju parking mesta na ulici.

 

Putari su tokom dana sa jedne kolovozne trake skinuli stari asfalt, dok su samo nekoliko časova kasnije u toku noći radnici iscrtavali bele linije u delu ulice koji je već sutradan "izgreban". Komentari stanara Hajduk Veljkove su bili u stilu "džabe ste krečili".

 

To se zove "dobra koordinacija radova" ili šteta o trošku građana.

Vatrogasci u Hajduk Veljkovoj

Vatrogasci u Hajduk Veljkovoj (Foto: Kolubarske.rs)

 

Sirene vatrgoasnog vozila i oblaci dima privukli su juče ujutro pažnju prolaznika i iz kuća "izvukli" stanare Hajduk Veljkove ulice, koji su ponovo bili u čudu. Gust crni dim je kuljao iz motora, koji je radio, freze za asfalt ili "grebalice". Kako tvrde, izgledalo je kao da će "svakog časa eksplodirati".

 

Grebalica u dimu

Grebalica u dimu (Foto: Kolubarske.rs)

Objašnjeno je da "zbog nekog problema radnik nije mogao da isključi motor freze za asfalt iz koga je odjednom počelo da se puši", pa su u pomoć pozvani vatrogasci koji su uz sirene došli za nekoliko minuta. U međuvremenu "grebalica se sama isključila".

Aktuelno

Građani i policija ispred kafe restorana (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja 16.09.2019

Srbija je i ovde odbranjena. Koja ili kakva?

Prođe, "bez žrtava u ljudstvu i materijalu", pokušaj "parade ponosa". Spreči je "nekoliko stotina mladih", u organizaciji ovdašnjih "četnika!". Stavimo prst u dupe (stavljanje na čelo odavno ne...  · 11 komentara

Počeli radovi na putu Kamenitovac-Mratišić (foto: Kolubarske.rs)
Dva dana pre najavljenog roka 16.09.2019

Počela rekonstrukcija puta Kamenitovac-Mratišić

Počeli su radovi na rekonstrukciji puta Kamenitovac-Mratišić, deonici koja je bila pod višednevnom blokadom za teretni saobraćaj. Odblokrana je nakon obećanja da će radovi početi najkasnije 15....  · 4 komentara