Sveže bele linije u Hajduk Veljkovoj ulici (foto: Đorđe Đoković)
Sveže bele linije u Hajduk Veljkovoj ulici (foto: Đorđe Đoković)
13.06.2019, 09:08

Iscrtavanje belih linija u ulici koja se radi?

č: | fb:

Stanovnici Hajduk Veljkove ulice, u kojoj su nekoliko dana trajali radovi na revitalizaciji asfalta, bili su nemalo iznenađeni i zbunjeni kada su u ponedeljak u noć videli radnike kako brižljivo iscrtavaju bele linije i obeležavaju parking mesta na ulici.

 

Putari su tokom dana sa jedne kolovozne trake skinuli stari asfalt, dok su samo nekoliko časova kasnije u toku noći radnici iscrtavali bele linije u delu ulice koji je već sutradan "izgreban". Komentari stanara Hajduk Veljkove su bili u stilu "džabe ste krečili".

 

To se zove "dobra koordinacija radova" ili šteta o trošku građana.

Vatrogasci u Hajduk Veljkovoj

Vatrogasci u Hajduk Veljkovoj (Foto: Kolubarske.rs)

 

Sirene vatrgoasnog vozila i oblaci dima privukli su juče ujutro pažnju prolaznika i iz kuća "izvukli" stanare Hajduk Veljkove ulice, koji su ponovo bili u čudu. Gust crni dim je kuljao iz motora, koji je radio, freze za asfalt ili "grebalice". Kako tvrde, izgledalo je kao da će "svakog časa eksplodirati".

 

Grebalica u dimu

Grebalica u dimu (Foto: Kolubarske.rs)

Objašnjeno je da "zbog nekog problema radnik nije mogao da isključi motor freze za asfalt iz koga je odjednom počelo da se puši", pa su u pomoć pozvani vatrogasci koji su uz sirene došli za nekoliko minuta. U međuvremenu "grebalica se sama isključila".

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 16 sati 21 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 18 sati 58 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara