Aleksandar Vučić (foto: Đorđe Đoković)
Aleksandar Vučić (foto: Đorđe Đoković)
19.06.2019, 14:17

Vučić neće da gleda Chanel tašnice, ali hoće da nosi Cesare Attolini sakoe

č: | fb:

Aleksandar Vučić je na Glavnom odboru Srpske napredne stranke uputio žestoku kritiku funkcionerima stranke, u kojoj je naveo da "ne želi više da gleda skupocene tašne koji oni nose".

 

Povodom njegovog govora na odboru SNS, televizija "Naša" je izašla u javnost sa sledećim saopštenjem:

 

"Ljudi, postavite ogradu, ali neka se onda ograde svi. A ne postavite ogradu, a ispred ograde funkcioneri! Pa, Valentino tašnica, pa Šanel tašnica, pa ova, pa ona... Neću da gledam te tašne – hoću da gledam naš narod!", reče naš skromni predsednik i ostade živ!

 

"Naš čuveni borac za socijalnu pravdu i bolji život građana na svojim licemernim susretima sa njima, nosi "Loro Piano" jaknu u vrednosti od 3.000 evra i sakoe "Cesare Attolini" u vrednosti od 2.700 evra. Da napomenemo da predsednik Vučić ima platu od 147.000 dinara!

 

Njegova savetnica za medije Suzana Vasiljević, koja ga prati na svim putovanjima, prednjači u svom glamuru! Ona svakodnevno nosi najskuplje modele ručnih tašni kao što su: "Louis Vuitton" (1.300 evra), "Celine" (2.700 evra), "Givenchy" (2.100 evra), naravno uz adekvatnu garderobu i odeću! I sve to sa platom od oko 100.000 dinara!

 

Otac Anđelko Vučić svakodnevno nosi ručno šivena "Brioni" odela u vrednosti od 3.500 do 9.000 evra! Takođe nosi i "Monclair" jakne u vrednosti od 1.800 do 3.200 evra! Njegov brat Andrej nosi "Balmain" dukseve u vrednosti od 500 do 1.900 evra", navodi se u saopštenju za javnost Naša televizija.

 

https://www.youtube.com/watch?v=Y4WumZdIMjY

Aktuelno

Divčibare (foto: Ilya Konov)
Nabavka 10.000 sadnica Pre 18 sati 49 minuta

Raspisan tender za pošumljavaje Divčibara

Gradska uprava Valjeva raspisala je javnu nabavku za pošumljavanje Divčibara. Procenjena vrednost tendera je 1.525.000 dinara bez PDV-a. U planu je nabavka deset hiljada sadnica crnog bora koje će...  · 1 komentar

 (foto: )
Nedelja lepog pevanja Pre 18 sati 49 minuta

Sedmi horfest u Valjevu

Muzička škola "Živorad Grbić" je po sedmi put organizator izuzetno renomiranog festivala horova HORFEST. Od 18. do 21. aprila nastupaće 24 hora i vokalnih grupa na sceni valjevske muzičke škole, u...

Opšta bolnica (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje 17.04.2024

Ponovo dozvoljene posete u valjevskoj bolnici

U valjevskoj bolnici su ponovo dozvoljene posete pacijentima koji su na bolničkom lečenju, saopštila je PR služba Zdravstvenog centra Valjevo. Kako je saopšteno, u posetu može doći samo jedna osoba.  · 2 komentara