Parking u centru grada (foto: Đorđe Đoković)
Parking u centru grada (foto: Đorđe Đoković)
23.06.2019, 08:20

Počinje rekonstrukcija parkinga u centru grada

č: | fb:

Parking preko puta zgrade Skupštine grada, između Karađorđeve i Ulice Vuka Karadžića, od ponedeljka, 24. juna biće zatvoren za korišćenje, saopšteno je iz Kabineta gradonačelnika.

 

"Obaveštavamo stanare okolnih zgrada i građane Valjeva da od ponedeljka uklone svoja vozila sa parkinga, kako bi radovi mogli da se neometano obavljaju. Narednih dvadesetak dana će na redovnom održavanju parkinga raditi preduzeće Ingrap Omni", navodi se u saopštenju.

 

Javna nabavka za "redovno održavanje parkinga u Karađorđevoj ulici" je objavljena 10. aprila da bi ubrzo bila obustavljena pa ponovljena nakon dvadeset dana.

 

Najpovoljniju ponudu od 4.872.550 dinara bez PDV-a dostavilo je GP Ingrap Omni, a procenjena vrednost javne nabavke bila je pet miliona dinara bez PDV-a.

 

Prema ugovoru, koji je zaključen 17. juna, rok za završetak radova na rekonstrukciji parkinga u centru grada je 30 radnih dana od dana uvođenja izvođača radova u posao.

 

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 1 dan 3 sati

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 6 komentara