Parking iza RFZO (foto: Kolubarske.rs)
Parking iza RFZO (foto: Kolubarske.rs)
22.07.2019, 09:03

Završena rekonstrukcija parkinga u centru grada

č: | fb:

Za manje od mesec dana završena je rekonstrukcija parkinga preko puta zgrade Skupštine grada, između Karađorđeve i Ulice Vuka Karadžića, u dvorištu zgrade Republičkog fonda zdravstvenog osiguranja.

 

Uređenje ovog parking u centru grada koštalo je oko 4,9 miliona dinara bez PDV-a, a izvođač radova bilo je GP Ingrap Omni.

 

Prema ugovoru, koji je zaključen 17. juna, rok za završetak radova na rekonstrukciji parkinga u centru grada bio je 30 radnih dana od dana uvođenja izvođača radova u posao.

Parking

Parking (Foto: Đorđe Đoković)

 

Prema najavi gradonačelnika Valjeva Slobodana Gvozdenovića u planu je rekonstrukcija još dva parkinga u centru grada – u dvorištu iza Višeg suda i parking u dvorištu zgrada preko puta Osnovnog suda u koji se ulazi iz Karađorđeve ulice. Gradonačelnik nije precizirao kada će početi radovi za koje još uvek nije raspisan tender.

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 22 sati 3 minuta

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 6 komentara

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru 27.03.2024

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara