Goran Juroš (foto: Gorenje)
Goran Juroš (foto: Gorenje)
01.08.2019, 06:57

Gorenje frižider osvojio Valjevac Goran Juroš

č: | fb:

Završena je velika nagradna igra za sve kupce Gorenje frižidera pod nazivom "Srećan Vam novi frižider", a glavnu nagradu Side by side Gorenje frižider osvojio je Valjevac Goran Juroš. 

 

Našem sugrađaninu glavnu nagradu svečano će uručiti poslovođa Gorenje Studija u Valjevu gde je nagrađeni frižider i kupljen. Ostali nagrađeni prihvatanje nagrade mogu potvrditi do 31. jula, a informacije o dobitnicima mogu se naći na sajtu www.gorenje.rs.

 

Među dobitnicima ostalih vrednih nagrada, pet Hisense televizora, deset mobilnih telefona i 100 ketlera koje potpisuje poznati dizajner Karim Rashid, našla su se još tri predstavnika našeg grada, kao i veliki broj učesnika iz svih delova Srbije. 

 

U nagradnoj igri mogli su da učestvuju svi koji su u periodu od 14. juna do 13. jula 2019. godine kupili samostalni ili ugradni Gorenje frižider.

 

Broj učesnika u nagradnoj igri potvrdio je da su mnoge porodice poklonile poverenje Gorenje frižiderima čime su, pored odlične prilike za osvajanje vrednih nagrada, obezbedili odličnog saveznika za jednostavniju svakodnevicu, saopšteno je iz ove kompanije.

 

Aktuelno

Postavljanje LED rasvete (foto: Kolubarske.rs)
Modernizacija i ušteda Pre 9 sati 50 minuta

U toku je zamena svetiljki novom LED rasvetom

U Valjevu je u toku postavljanje LED rasvete najsavremenije generacije koja će zameniti postojeće stare živine svetiljke. Do sada je zamenjeno preko 9000 od 11.782 svetiljke koliko je predviđeno...  · 2 komentara

Zagađen vazduh u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 5 sati 14 minuta

Promenama do čistog vazduha u Valjevu

Od početka godine Valjevo već broji 64 dana sa prekomerno zagađenim vazduhom, skoro dvostruko premašujući godišnji limit, navodi u saopštenju Lokalni odgovor. "Na građanima Valjeva je da ocene da...