Prijem za prvake na Gradskom trgu (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
Prijem za prvake na Gradskom trgu (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
10.09.2019, 09:33

Ove godine bez prijema za prvake

č: | fb:

Ove godine izostao je, u organizaciji Grada, tradicionalan prijem, uz pozdrav gradonačelnika, prigodan program i poklone, za učenike prvog razreda osnovnih škola povodom početka nove školske godine.

 

Umesto prijema, iz Odeljenja za društvene delatnosti grada Valjeva svim gradskim i seoskim osnovnim školama upućen je mejl-poziv da učitelji dođu u Gradsku upravu 28. avgusta od 12 časova i preuzmu rančeve za svoje đake prvake.

 

Mejlom se oglasio i gradonačelnik Valjeva Slobodan Gvozdenović koji je u informaciji za medije čestitao polazak u školu đacima prvacima i njihovim roditeljima, a svim prosvetnim radnicima poželeo uspešnu školsku godinu.  

 

Još je napisao da "Grad Valjevo daruje đake prvake školskim rančevima. Ove godine će u valjevske osnovne škole u prvi razred krenuti 792 učenika, koji će rančeve dobiti u svojim školama na prvom školskom času".

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 15 sati 37 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 18 sati 26 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.